Lapset rakastavat hiekkalinnojen rakentamista ja niin näköjään myös koiranpennut. Hiekkalinnoja rakentaessa tulisi pitää mielessä ainakin yksi asia: älä rakenna linnaa liian lähelle vesirajaa, mikäli haluat sen pysyvän ehjänä.

Angus -niminen kultainennoutaja oli omistajansa rannalla. Sää oli aurinkoinen ja sopiva hiekkalinnan rakentamista varten. Niinpä Angus päätti kaivaa veden läheisyyteen kuopan, jota se vartioi ahkerasti.

Koiranpentu huomasi kuitenkin nopeasti, että meri oli päättänyt tuhota sen hiekkalinnan. Koira yritti puolustaa murtumassa ollutta linnaa, mutta joutui taipumaan luonto äidin voimien edessä.

Koirat osaavat yllättää omistajansa älykkyydellään. Ne voivat usein vaikuttaa viattomilta, mutta kuka tietää millaisia kujeita niiden päässä oikein liikkuu.

Tämä humoristinen video kertoo mäyräkoirasta, joka on keksinyt tavan saada ruokaa aina tarvittaessa. Koira on keksinyt, että se voi siirtää kellon viisareita hieman eteenpäin, jotta ruoka-aika koittaa nopeammin.

Voit katsoa huvittavan videon alapuolelta!

Meillä kaikilla on asioita, jotka aiheuttavat vilunväristyksiä ja painajaisia. Toiset pelkäävät esimerkiksi korkeita paikkoja tai vaikkapa hämähäkkejä, kun taas toiset pieniä jyrsijöitä kuten hamstereita tai rottia.

Koirat ovat yleisesti ottaen melko ennakkoluulottomia ja uteliaita eläimiä. Kaikissa tapauksissa asia ei ole kuitenkaan näin – sillä esimerkiksi tämä koira pelkää kuollakseen hamstereita.

Perhe oli hankkinut kotiinsa hamsterin, jonka he halusivat esitellä myös koiralle.

Koira ei ollut perheenlisäyksestä kuitenkaan niin onnellinen kuin olisi aluksi voinut kuvitella.

Kissat ovat kotieläiminä melko itsenäisiä ja älykkäitä. Kissoilla on tapana toimia oman mielensä mukaan, joka minun mielestäni on yksi niiden viehettävimmistä piirteistä.

Kissat viihtyvät lajitovereidensa kanssa – syynä on luultavasti se, että ne voivat hieroa toisiaan mielensä mukaan.

Nämä kaverukset ovat keksineet oivan tavan, jolla he pitävät toisensa rentoutuneina. Kaverukset hierovat toisiaan vuorotellen ja ainakin toinen karvaturreista näyttäisi nauttivan tilanteesta kaikin siemauksin.

Onneksi omistaja kuvasi hellyyttävän tilanteen videolle.

Ystävyys on asia, jota jokainen ihminen ja myös eläin kaipaa elämäänsä.

Rotu, sukupuoli, laji tai ulkonäkö eivät ole este eläinten väliselle ystävyydelle – tämä on asia, josta ihmisetkin voisivat ottaa opikseen.

Videolla näet ainutlaatuisia ystävyyssuhteita, jotka lämmittävät mieltä kummasti.

Ps. muista jakaa video parhaalle ystävälle!