Koirat ovat urheita ja ne suojelevat perheenjäseniään poikkeuksetta. On kuitenkin olemassa asioita, joit nämä nelijalkaiset karvaturrit myös pelkäävät — kyseessä ovat pienet ja viekkaat kissat.

Tässä videokoosteessa koirat yrittävät mennä omaan sänkyynsä lepäämään, mutta niillä on yksi valtava este ohitettavana. Katso, miten eläimet suoriutuvat tästä “mahdottomasta” tehtävästä.

Koirilla on niin suuri sydän, että sen sisäpuolelle mahtuvat kaikki eliöt, oliot, eläimet ja ihmiset. Monilla koirilla on vaisto, jonka seurauksena ne auttavat hädässä olevia tovereitaan.

Kissat ja koirat eivät tunnetusti ole “parhaita” ystäviä, vaikka tiedämmekin monia tapauksia, jossa tilanne on aivan päinvastainen. Tällä videolla saamme nähdä ainutlaatuisen tilanteen, jossa koira pelastaa vedessä räpiköivän kissan.

Koira ui kissan luokse ja ottaa sen selkäänsä. Tämän jälkeen parivaljakko ui turvallisesti kuivalle maalle.

Livelähetyksissä ei ole varaa virheille, tosin inhimilliset erehdykset ja huvittavat “lisävieraat” tuovat lähetyksille vain mukavaa lisämaustetta. Uutisankkuri oli tavalliseen tapaan pitämässä lähetystä, kun hän huomasi studiossa erikoisen vieraan.

Lähetys keskeytyi hetkeksi, mutta kamerat jäivät onneksi päälle. Utelias koira ei tainnut tietää, että se asteli suoraan lähetykseen, mutta ainakin minun mielestäni eläin toi ihanan lisän koko ohjelmalle!

Uutisankkuri jatkoi myös lähetystä, vaikka pieneltä naurahdukselta ei voitu välttyä.

En edes pysty kuvittelemaan sellaista tilannetta, jossa pitäisin koiraani jatkuvasti häkissä. Eläimet tarvitsevat tilaa, huolenpitoa ja rakkautta — aivan kuten ihmisetkin. Ilman näitä olosuhteita, eläimistä tulee usein surullisia ja masentuneita. Onneksi on olemassa ihmisiä, jotka auttavat työkseen ja vapaaehtoisesti kaltoin kohdeltuja eläimiä.

Tällä videolla saamme nähdä, kun häkissä elänyt bull terrieri pääsee ensimmäistä kertaa sängylleen. Koira ei kirjaimellisesti pysty pidättelemään riemuaan, kun se saa pyöriä puhtaissa ja pehmoisissa lakanoissa.

Kaikki kissanomistajat tietävät, että kyseiset eläimet saattavat silloin tällöin käyttäytyä erittäin itsekkäästi. Kissat eivät aina halua miellyttää ihmisiä, sillä niillä on oma vahva tahto, jota ne haluavat noudattaa. Tässä tarinassa pääset tutustumaan mieheen, joka halusi yllättää kissansa iloisella yllätyksellä. Niinpä hän päätti rakentaa oviluukun, josta kissan olisi helppo kulkea ulos ja sisätiloihin.

Videolla saamme nähdä, kun kissa “käyttää” oviluukkuaan ensimmäistä kertaa. Omistaja on varmasti lievästi sanottuna turhautunut, kun hän näkee lemmikkinsä reaktion!