Moni ihminen haluaa jossakin vaiheessa elämäänsä itselleen koiran, sillä niistä tulee ajan myötä kuin omia perheenjäseniä.

Tällä videolla näet miksi koirat ovat ihmisen parhaita ystäviä. Sotilaiden palatessa kotiin koirat hyppivät ilosta ja riemusta aivan kuten ihmisetkin.

Laajalle leviävät tulipalot aiheuttavat erittäin paljon tuhoa ja vievät mennessään myös ihmishenkiä. Videolla esiintyneet maanviljelijät pelastivat muut kylän asukkaat suurelta tulipalolta kyntämällä pellon sileäksi tulen edestä.

Vuodessa voi oppia runsaasti asioita, kunhan vain jaksaa harjoitella ahkerasti. Karen X. Cheng on tästä loistava esimerkki, sillä hän opetteli vuoden aikana tanssimaan kuin ammattilainen. Moni luulee naisen tanssineen useita vuosia.

Karen kuvasi videon, jotta jokainen ihminen näkisi kuinka kankea tyttö oli ensimmäisten kuukausien aikana.

*Huom. Videon sisältö ei välttämättä sovi kaikista herkimmille katsojille.

Mirin Dajo niminen herra tuli kuuluisaksi 1940 -luvulla, jolloin hän alkoi esittelemään kummallista talenttiaan suuremmille yleisöille. Tämä hurjapää pystyi pistämään kehostaan läpi useita eri esineitä, joista eniten huomiota herättivät miekat.

Mies selvisi tempuistaan ilman suurempia vammoja, sillä lääkärit osasivat pistää teräaseet juuri oikeista paikoista. Videolla sanotaan, että Mirin oltiin aina hypnotisoitu ennen esitystä.

Monet miehet haluavat keksiä naisilleen ainutlaatuisia ja romattisia tapoja kosia elämänsä kumppania. Tämä video oli kuitenkin niin loistavasti toteutettu, että se melkeen sai kyyneleet silmiin.

“Halusin kosia tyttöystävääni Janicea todella siistillä tavalla ja sain idean kuvata videon. Halusin näyttää hänelle, että kaikki ystäväni ja sukulaiseni välittävät hänestä paljon. Tämä oli tärkeää hänelle, sillä Janice ei ole juurikaan kerennyt näkemään sukulaisiaan sen jälkeen, kun hän muutti Englantiin”, kertoo Janicen poikaystävä.

Videon lopussa Janicen vastausta kosintaan ei ole vaikeaa arvata, sillä hän puhkeaa itkuun ja vastaa: “tahdon”.