Huonoista oloista pelastetut koirat saivat uuden elämän, kun ne pääsivät vierailulle vankilaan. Koirille ei ollut tilaa eläinten hoitokodissa, jonka takia viranomaiset päätyivät tällaiseen ratkaisuun.

Vangit olivat suunnattoman iloisia, kun ne saivat leikkiä koirien kanssa. Erään henkilön mukaan koira oli kuin tuulahdus vapautta. Vankilassa olleet ihmiset ovat tehneet erittäinkin pahoja tekoja, mutta he silti tarvitsevat ystävän ja rakkautta aivan niin kuin kaikki muutkin. Koirat myös opettavat tärkeitä elämänarvoja osalle ihmisistä, jotka eivät ole koskaan elämässään saaneet tilaisuutta oppia niitä.

Viime aikoina internet on ollut täynnä erilaisia lintuja jotka osaavat tehdä mitä hätkähdyttävimpiä ääniä. Vivasin suosikki kaikista saattaa olla tämän papukaijan hulvattoman hauska tulkinta Sian megahitistä Chandelieristä. Katso video alta!

Eläimet osaavat maastoutua yllättävän hyvin tietyn taustan kanssa, kuten esimerkiksi tässä tapauksessa.

Hauskaa tässä kuvassa on se, että kun huomaat eläimen, niin et voi olla enää näkemättä sitä.

original-2

Jaa haaste kaverillesi!

Lähde: Reddit.com

Huonoista oloista pelastetut eläimet huomaavat yleensä heti, että ovat päässeet turvalliseen ympäristöön ja saattavat jopa osoittaa kiitollisuutta uusille omistajilleen. Abigail on kenguru, joka halaa hoitajiaan joka päivä ja on tehnyt niin useiden vuosien ajan. Kengurun aamut alkavat aina tällä samalla paijailurutiinilla, emmekä keksi mitään suloisempaa!

 

Monet eläimet rakastavat lumessa peuhaamista. Joten mikäs sen söpömpää, kuin lyhytjalkainen walesinpaimenkoira eli corgi pomppimassa lumihangessa! Katso tämä video heti, sillä se saa sinut takuulla hymyilemään.