Tiedätkö sen tunteen, kun haluaisit leikkiä, mutta ystäväsi tekee jotain aivan muuta. Et saa huomiota millään ja joudut tyytymään kohtaloosi…

Tällä videolla näemme juuri tämänkaltaisen tilanteen, kun kaksi kultaista noutajaa viettää aikaa olohuoneessa. Toisella koiralla näyttäisi olevan todella tylsää sillä välin, kun sen ystävä katselee oravavideota.

Video on mielestäni hauska, sillä voimme samanaikaisesti nähdä äärimmäisen tylsyyden ja kiinnostuksen tunteen.

Omistajan mukaan koira voi katsoa oravavideoita useita tunteja päivässä…

Hevosten kouluttaminen vaikuttaa helpolta ainakin silloin, kun katsoo Frédéric Pianon tapaa työskennellä näiden majesteettisten eläinten kanssa.

Friisiläiset hevoset ovat todella elegantteja, kauniita ja voimakkaita eläimiä. Tämän vuoksi ne ovat todella suosittuja näytöksissä ja kilpailussa.

Frédéric Pianon kouluttamat hevoset tottelevat häntä suorastaan uskomattoman hyvin. Aluksi esityksessä on vain yksi hevonen, mutta odota kunnes hevosia on kentällä samanaikaisesti kolme.

Mies on uskomattoman taitava ohjaamaan hevosia oikeaan suuntaan. Hevoset näyttäisivät tulevan erinomaisesti toimeen keskenään.

Voit katsoa upean esityksen videolta!

Kuvittele tilanne, jossa olet kalastamassa keskellä järveä ja näet karhun, joka ui venettäsi kohti. Nopeasti ajateltuna tekisi mieli lähteä karkuun, mutta entä jos karhu tarvitseekin apua?

Venäjällä kalastamassa olleet henkilöt kohtasivat todella erikoisen tilanteen, kun karhunpentu ui heidän venettänsä kohti. Karhunpennun emo oli lähtenyt ylittämään järveä, mutta se oli arvioinut pentujensa uimataidot väärin.

Kalastajat ymmärsivät, että pentu saattaisi hukkua ilman apua. Niinpä he auttoivat pentua ottamalla sen haaviin. Samaan aikaan myös emo roikkui kiinni veneessä ja perhe saatiin kuljetettua turvallisesti takaisin rannalle.

Onneksi kalastajat ymmärsivät, että karhut tarvitsivat apua. Muussa tapauksessa tilanne olisi voinut päättyä huomattavasti surullisemmin.

Koirien ja omistajien välille muodostuu mitä erikoisimpia ja suloisimpia ystävyyssuhteita. Ystävillä on tapana pitää myös salaisuuksia, joista muut eivät tiedä – tässä tapauksessa ystävysten välinen ”salaisuus” on laulaminen, jota he harrastavat kylpyhuoneessa.

Omistaja oli päättänyt tällä kertaa asettaa kameran kylpyhuoneeseen, jotta hän saisi tallennettua suloisen tilanteen videolle. Mies aloittaa esityksen ja ei mene kauaa, kun koira yhtyy komeasti soivaan mieskuoroon.

Katso ihana video alapuolelta! 🙂

Papukaijat ja kakadut ovat erittäin sosiaalisia eläimiä, jonka vuoksi olisi hyvä, että niillä olisi omistajansa lisäksi myös vähintään yksi lintu ystävänä.

Papukaijat oppivat matkimaan nopeasti puhetta, jonka ansiosta omistajat voivat ”keskustella” niiden kanssa eri aiheista.

Videolla saat nähdä papukaijat, Jojon ja Quakerin, linnut asuvat Pohjois-Carolinassa. JoJo on todella ihastunut Quakeriin ja se tekeekin kaikkensa saadakseen ihastukseltaan huomiota.

JoJo pyytää Quakeria antamaan suukkoa, mutta vastakaikua ei tunnu irtoavan. Tämän vuoksi JoJo päättää ottaa ohjat omiin käsiinsä ja antaa Quakerille lukuisia pusuja!