Tämä poliisi tietää, miten pitää hauskaa ja pysyä hyvällä tuulella. Samoin tietää katsoja, kun video on pyörinyt loppuun. Ei voi nimittäin olla hymyilemättä, kun tämä yhdysvaltalainen poliisi eläytyy Taylor Swiftin kappaleeseen “Shake It Off”. Autossa jammailussa on sitä jotain.

Jos tarvitset ekstrataskuja, niin tässä on oiva vinkki, miten sellaiset saat.

Leikkaa vanhoista farkuista lahkeet pois kuin tekisit shortseja. Sitten saksi shortsien etuosa pois vyötärönauhaa pitkin. Jäljelle jää siis vyötärönauha, etunappi ja takataskut. Toimii kätevästi pienimuotoisena essuna tai vyölaukkuna.

John Unger ja hänen koiransa Schoep ovat olleet erottamaton parivaljakko jo 19 vuoden ajan. Schoep-koira kärsii välillä kovista niveltulehduksen aiheuttamista kivuista, eikä se pysty kävelemään enää pitkiä matkoja. Kipu tuntuu varsinkin silloin, kun koira on jaloillaan.

Schoep on Johnin paras ystävä, ja hän haluaa tehdä koiran olon mahdollisimman mukavaksi. John vie koiransa joka päivä kellumaan veteen. Siellä niveliin kohdistuva paine lähtee ja olo tuntuu kevyeltä. Silloin koira ei tunne kipua, ja vedessä se usein nukahtaakin omistajansa rinnan päälle. He saattavat oleilla vedessä useita tunteja, ihan rauhassa vain ja hiljaa kelluen.

Schoep nukkui pois heinäkuussa 2013. Koira oli tällöin 20-vuotias.

Jos on joskus askarrellut kuumaliimapistoolilla, niin 3D-kynä on varmasti helppokäyttöinen. Muovinen väritikku syötetään laitteeseen, jossa se sulaa ja tulee ulos jäähtyen todella nopeasti. 3D-kynän avulla on entistä helpompi toteuttaa ideoita, joissa vain mielikuvitus on rajana.

Olipa kerran neljä vuohta. Niiden laitumelle oli laitettu teräksinen liuska, jonka päällä pystyi leikkimään ja pomppimaan. Yksi vuohista oli teräsliuskamestari ja jokainen, joka yritti tulla tämän ruskean kaverin seuraksi, lensi vääjämättä maahan. Kaikki vuohet elivät silti onnellisessa harmoniassa keskenään eikä kukaan ollut vihainen tai kateellinen sille, joka oli muita parempi. Sen pituinen se.