Etsi kuvasta kolme sanaa. Ne sanat, jotka osuvat silmiisi ensimmäisenä, kertovat siitä, millainen kesä 2015 tulee olemaan sinun kohdallasi.

Olkaa hyvä!

Oliko kaupassa jäljellä vain valkoisia ruusuja, mutta sinun pitäisi saada vaaleanpunaisia? Tai onko kenties kukkakaupassa myytävät, eksoottisen kauniit vihreät ruusut liian kalliita kukkarollesi? Ei hätää, voit nyt värjätä ruususi itse. Ja juuri sen väriseksi, kuin ikinä itse haluat!

Videolla esiintyvä nainen värjää omat ruusunsa tekstiiliväreillä, mutta myös elintarvikeväri sopii tähän hommaan mainiosti. Väriä sekoitetaan veteen, johon valkoinen ruusu laitetaan yhdeksi vuorokaudeksi. Ruusun varsi leikataan pieneltä matkalta kahteen osaan, jotta se imisi mahdollisimman paljon värillistä vettä itseensä. Tuntien kuluessa eteenpäin, terälehdet muuttavat väriään. Nerokasta!

Isoisä oli haaveillut jo monta vuotta koirasta. Hänen vaimonsa ei kuitenkaan halunnut perheeseen koiraa, joten haaveet lemmikistä eivät toteutuneet. Lapset ja lapsenlapset tiesivät isoisän koirahaaveista, joten he puhuivat isoäidin ympäri.

Isoisä saa todella yllättyä, kun hänen syliinsä lasketaan pieni ruttuinen koiranpentu.

Oli kaunis päivä Arkansasissa, kun Bret Winingar ja hänen poikansa Zach lähtivät moottoripyöräajelulle. Jonkin matkaa ajettuaan Zach huomasi viereisellä pellolla eläimen kuljetuskopan. Bret ja Zach jättivät moottoripyöränsä tien reunaan ja menivät tutkiskelemaan koppaa lähempää.

Pellolla lojuva eläimen kuljetuskoppa kiinnitti Bretin ja Zachin huomion.

He menivät tutkimaan sitä lähempää ja huomasivat purujäljet kopan katossa. Joku oli selvästi yrittänyt päästä sieltä ulos.

Miehet avasivat kopan oven ja sisältä astui ulos pelokas ja erittäin huonossa kunnossa oleva koira. He eivät olleet uskoa silmiään.

 Zach kävi hakemassa läheisestä kaupasta koiralle ruokaa. Sillä aikaa Brat rauhotteli pientä ja pelokasta eläintä.

Kun koira oli saanut mahansa täyteen, Brat vei moottoripyöränsä kotiin ja kävi hakemassa tilalle auton. Sillä he kuljettivat koiran kotiinsa.

”Kiitos.”

Kotiin päästyään koira pääsi pesulle. Koira sai nimekseen Charlie Bravo, eli CB.

Koska koira oli silminnähtävästi erittäin huonossa kunnossa, matka jatkui kohti eläinlääkäriä. Siellä arvioitiin, että CB on noin kahdeksan kuukauden ikäinen. Oli myös selvää, että koira oli viettänyt kuljetuskopassa useita päiviä.

Koiran kynnet olivat kasvaneet niin pitkiksi, että ne olivat uponneet tassujen sisään. Käveleminen oli varmasti yhtä tuskaa, mutta onneksi lääkärissä kynnet leikattiin sopiviksi.

Koira pääsi samana päivänä pois eläinlääkäristä. Bret perheineen tarjoutui ottamaan koiran hoitoonsa.

Bret ei suunnitellut pitävänsä koiraa itsellään, mutta hän ja koko perhe kiintyivät koiraan todella paljon. Koira kiintyi myös heihin, ja se tunsi olonsa turvalliseksi perheen lähellä.

Perheellä oli myös jo entuudestaan koira, joka otti CB:n hyvin vastaan. Charlie Bravo on onnellinen uudessa rakastavassa kodissaan.

Perheen rakkaus ja huolenpito tekivät ihmeitä CB:lle. Sitä ei ole tunnistaa samaksi koiraksi.

Charlie Bravon tarina nousi julkisuuteen sosiaalisen median kautta. Se kosketti monia, ja ihmisiltä alkoi sadella lahjoituksia koiran hoitokuluihin.

Lahjoituksia tuli niin paljon, että rahaa jäi yli CB:n hoitokuluista. Loput rahat perhe lahjoitti löytökodeille ja eläinsuojeluyhdistyksille.

Charlie Bravon tapaus vaikutti koko perheeseen. He aikovat perustaa oman säätiön, joka auttaa hylättyjä ja laiminlyötyjä eläimiä.

On onni, että juuri Winingarin perhe löysi Charlie Bravon. Parempaa kotia ei voi koira toivoa.

Lähde: Facebook

Kun Emma-sika saapui Apricot Lane Farmille, se oli hyvin laiha ja kipeä – mutta myös tiineenä. Eläinlääkäri sanoi, että Emma tulee synnyttämään korkeintaan 6 porsasta. Siis jos se selviää synnytyksestä.

Kaikkien ihmetykseksi ja onneksi synnytys käynnistyi ilman ongelmia ja jatkui siihen asti, kunnes 17 poikasta oli tullut maailmaan. Niistä 13 selvisi hengissä. Se oli paljon jopa Emmalle, jolle nousi kova kuume. Samalla sen ruokahalu meni.

Porsaat jouduttiin ottamaan pois Emman läheltä, sillä sen nisistä ei tullut enää maitoa. Omistajat saivat kuumeen laskemaan, mutta Emma ei siltikään halunnut syödä. Silloin pariskunta keksi, mitä tehdä. Emma tarvitsi syyn elää, joten pienet porsaat tuotiin takaisin sen luokse. Sen jälkeen ei mennyt kauaa, kun Emma nousi ja käveli itse ruoka-astialle.

Nyt kaikki porsaat – tai jo isot siat – ja Emma voivat paksusti ja onnellisesti.

Evästevalinnat