Pääsiäisenä ehtii tapahtua paljon. Mutta mitä?

Etsi kuvasta kolme sanaa. Ne sanat, jotka osuvat silmiisi ensimmäisenä, kertovat siitä, millainen pääsiäinen tulee olemaan sinun kohdallasi.

Tämän pupusen voi tehdä lastenkin kanssa – sen verran helposti homma hoituu. Tarvitset sukan, keittämätöntä riisiä, pari kuminauhaa, huopaa, satiininauhaa, irtosilmät ja sakset. Ja sitten hommiin!

Täytä sukka riisillä ja sulje se kuminauhalla. Tee toisen kuminauhan avulla pupulle pää.

Leikkaa huovasta kanille maha…

… ja nenä.

Lisää sitten silmät.

Ja laita rusetti kaulaan.

Leikkaa pupulle lopuksi korvat.

Ja se on valmis!

Kuvat: Youtube

Tässä vielä video:

Tämä pieni poika näyttää mallia, miten ylitetään esteitä ja päästään vaikeidenkin juttujen yli, kun käyttää vähän mielikuvitusta. Ja hän ottaa tietysti mallia isästä. Poika seuraa skeittaavaa esikuvaansa hirmuisella vauhdilla. Isä hyppää skeittilaudan kanssa muovisen laatikon yli, ja sen sijaan, että poika kiertäisi laatikon, hän käyttää omaa taktiikkaansa. Ihana!

Näissä kuvissa huumori kukkii. Vanhemmat ovat nimittäin piirtäneet lapsilleen oikein kunnon kulmakarvat ja jakaneet sitten nämä kuvat Instagramissa meidän kaikkien iloksi.

Tässä 10 ihanaa veijaria, joiden naamavärkki näyttää aivan toisenlaiselta, kun siihen on piirretty muheat tai viirulliset kulmakarvat. Pikku kavereilla ei ole mitään hajua, mitä tapahtuu. Aivan loistavia!

Onni on, kun pitkään löytöeläinkodissa olleet koirat saavat vihdoin ikioman kodin. Ja mikä parasta,  ne saavat omistajan – ihmisen, joka välittää ja pitää huolta. Nämä koirat eivät ole koskaan saaneet tuntea kodin lämpöä tai ihmisen tuomaa rakkautta. Osa näistä koirista on asunut koko elämänsä kadulla tai kaltereiden takana toivoen, että vielä jokin päivä joku ihana ihminen tulisi hakemaan ne kotiin.

Nämä kuvat näyttävät, miten suuri muutos koirassa voi tapahtua vuorokaudessa. Ja nyt ei puhuta fyysisestä kunnosta, vaan koiran mielialasta ja henkisestä hyvinvoinnista.

1. Jackson, joka pääsi vihdoinkin nukkumaan pehmeään petiin kovan lattian sijasta.

Lähde

2. Spokey, joka muuttui masentuneesta koirasta energiseksi ilopilleriksi.

Lähde

3. Tämä kaveri sai ruokahalunsa takaisin, kun se adoptoitiin.

Lähde

4. Vihdoinkin lämmin peti, missä nukkua.

Lähde

5. Penny-koira pelkäsi todella paljon löytöeläinkodissa. Päästyään uuteen kotiin, se pystyi vihdoin rentoutumaan.

Lähde

6. Sandyn mielialassa tapahtui suuri muutos, kun se pääsi uuteen kotiinsa.

Lähde

7. Ned-koira on 11-vuotias, ja se on asunut koko elämänsä löytöeläinkodissa. Nyt se on matkalla ihan omaan kotiin, ja se meinaa haljeta onnesta.

Lähde

Via: BuzzFeed

Evästevalinnat