Tanssija ja koreografi Yanis Marshall tanssii kahden ystävänsä kanssa korkokengissä Beyoncen musiikin tahtiin. Kyseessä on itse asiassa viimeinen harjoitusesitys ennen kuin kolmikko osallistui Britain’s Got Talent -ohjelman finaaliin. Ei ole ihme, että nämä ovat päässeet finaaliin asti, sillä kaverit heiluvat korkokengissä paremmin kuin suurin osa naisista kävelee niissä.

Muistatko vielä tämän nuoren lahjakkuudeen? Connie Talbot oli 6-vuotias, kun hän kokeili ihan huvin vuoksi osallistua Britain’s Got Talent -ohjelmaan. Hän sai kirkkaalla ja puhtaalla lauluäänellään jopa tiukkasanaisen Simon Cowellin hiljaiseksi.

Eikä ihme. Tällä videolla Connie vetää äärimmäisen vaikean kappaleen Whitney Houstonin “I will always love you” todella upeasti.

Pieniä positiivisia asioita on todella helppo tehdä päivittäin, mutta ongelmana on, että ne ovat yhtä helppo jättää myös tekemättä. Tämä iloinen ja koskettava video osoittaa, että pienillä päivittäisillä teoilla on pidemmällä aikavälillä suuri vaikutus.

Videolla mies auttaa tuntemattomia ihmisiä päivästä toiseen. Hän ei saa ihmisiltä vastineeksi muuta kuin hymyn. Mutta kun hän jatkaa hyvien tekojen tekemistä, niin niillä on loppujen lopuksi suuri vaikutus. Yksinkertaista, mutta kertakaikkiaan kaunista.

Olisipa Tinder-deittisovellus ollut käytössä jo 80-luvulla. Tosin silloin se olisi näyttänyt hieman erilaiselta.

Oikeastihan Tinder julkaistiin vuonna 2012. Sen suosio perustuu valokuviin ja sovelluksen helppokäyttöisyyteen. Tinderiin kirjautuminen tapahtuu muutamassa minuutissa, ja toisten kuvien selaaminen on vähän liiankin addiktoivaa. Aivan kuten 80-luvullakin olisi ollut…

Se aika vuodesta on pian taas täällä. Ai mikä? No juhla-aika. Luvassa on roppakaupalla polttareita ja häitä, rippijuhlia ja valmistujaisia. Lähes aina pirskeissä yksi tärkeä ohjelmanumero on syöminen – ja erityisesti jälkiruoka.

Tähän on koottu 25 erikoista ja upeaa kakkua, jotka näyttävät melkein liian hyviltä syötäväksi.

1.

Lähde

2.

Lähde

3.

Lähde

4.

Lähde

5.

Lähde

6.

Lähde

7.

Lähde

8.

9.

Lähde

10.

Lähde

11.

Lähde

12.

Lähde

13.

Lähde

14.

Lähde

15.

Lähde

16.

Lähde

17.

Lähde

18.

Lähde

19.

Lähde

20.

Lähde

21.

Lähde

22.

Lähde

23.

Lähde

24.

Lähde

25.

Lähde