kayla-mahomes-twins

Kuvassa näet kolme upeaa naista, jotka ovat sukua toisilleen. Kaikki ei ole kuitenkaan aivan sitä, miltä näyttää. Yksi kuvan kaunottarista on kahden muun äiti.

 

Arvaatko kuka?

 

 

Jopa videolla he ovat hämmästyttävän samannäköisiä.

 

 

Vastaus: Nainen vasemmassa reunassa on Kaylan ja Kylan äiti.

 

Kuvat: Kaylan Mahomes

Vauvan odottaminen on usein raskasta keholle, mutta nämä siskot osaavat ottaa ilon irti siitä yhdessä. He tanssivat hauskaa kappaletta samaan tahtiin, eivätkä anna pyöreiden vatsojensa haitata menoa.

Rakkaus ei aina tarkoita suuria tekoja ja rakkaudentunnustuksia. Usein suuri ja ihana kokonaisuus syntyy arjen keskellä, kun aika on niukassa. Pienistä eleistä, kohteliasuuksista ja huomautuksista syntyy rakkaus, joka kestää kovimmatkin myrskyt.

Alla 15 kuvaa, jotka tiivistävät rakkauden ihastuttavalla tavalla:

1.

15

2.

14

3.

13

4.

12

5.

11

6.

10

7.

9

8.

8

9.

7

10.

6

11.

5

12.

4

13.

3

14.

2

15.

1

Via: BoredPanda
Kuvat: Lovebyte.us

Sinkkuna eläminen on parhaimmillaan erittäin mukavaa, kun asioita saa tehdä juuri niin kuin itse haluaa. Tärkeintä sinkkuudessa on ehkä se, että viihtyy ja hyväksyy oman itsensä.

Meksikosta kotoisin oleva Idalia Candelas kuvailee upeasti sinkkuelämää taideteoksissaan. Kuvat ovat erittäin kauniita ja leppoisia, minkä seurauksena niitä katsoessa tulee hyvä mieli.

8

7

6

5

4

3

2

1

Kuvat: Instagram / Facebook

Lapsista kuvattuja videoita on hauska näyttää heille vanhempana, jolloin koko perhe saa yhdessä nauraa hullunkurisille tilanteille. Vanhemmat päättivät kiinnittää lapsensa päähän GoPro-kameran piiloleikin ajaksi, jotta he näkisivät, kun lapsi etsii heitä.

Reilun minuutin pituisen pohdiskelun jälkeen lapsi löytää vanhempansa komerosta. Koira toi myös oman panoksensa peliin, sillä se halusi hieman avustaa tilanteessa…