Kolme nuorta musiikkilahjakkuutta oli mukana Hollannin The Voice Kids -ohjelmassa. Kolmikko lauloi yhdessä Sarah McLachlanin kappaleen ”Angel”. He koskettivat laulullaan sen verran paljon, ettei kukaan saanut sanaa suustaan esityksen aikana. Yleisö ja tuomaristo vain katsoi lumoutuneina kolmikkoa ja nautti nuorten uskomattomasta esityksestä.

Youtube-käyttäjä Kalim on luonteeltaan varsinainen yökukkuja. Hän valvoo yöt juoden kahvia ja opiskelee silloin, kun kaikki muut nukkuvat. Saattaa kuulostaa melko yksinäisen ihmisen elämältä, mutta ei hätää. Kalimilla on ystävä, joka valvoo yöt hänen kanssaan.

Oikeastaan, kissa on hänen kämppiksensä lemmikki, mutta Kalimista ja kissasta on tullut ylimmät ystävykset löytäessään yhteisen sävelen yön pikkutunneilla. Ei tarvitse kahta kertaa miettiä, pitääkö kissa Kalimin seurasta. Hän kuvasi Youtubeen videon, missä näyttää kissan jokaöisen ja melko hellyyttävän käytöksen.

Mike Song rakastaa tanssimista, ja siksi hän myös opettaa sitä. Hänen äitinsä kysyi, voisiko poika opettaa hänellekin muutaman jipon. Lopulta muutamista jipoista syntyi koko kappaleen mittainen tanssiesitys. Tätä katsoessa ei ole epäilystäkään, keneltä poika on perinyt rytmitajunsa.

Katrina Elena kiinnostui valokuvaamisesta jo 12-vuotiaana, kun hän sai vanhemmiltaan ensimmäisen kameransa. Siitä innostus kasvoi äkkiä siihen mittaluokkaan, että harrastuksesta tuli opintojen kohde ja lopulta ammatti.

Pienet lapset ovat yksi hänen suosikkikuvauskohteistaan. Ja sen kyllä huomaa, sillä nämä kuvat suloisista vastasyntyneistä pienistä palleroista saavat jokaisen sanomaan ”awww”.

Lähde: Fotolia / Katrina Elena

Auto-onnettomuudet ovat yleisin syy kenguruiden kuolemille. Törmäyksessä kuolleen emon läheisyydestä tai jopa sen pussista löytyy joskus elävä poikanen. Poikanen ei mitenkään selviäisi luonnossa ilman emoaan. Tästä syystä Australiaan Alice Springsiin on perustettu kenguruiden hoitokoti. Se auttaa pieniä emonsa menettäneitä poikasia toipumaan menetyksestä, kuten esimerkiksi Rubya.

Ruby viihtyy pelastajansa sylissä.

Sillä on myös paljon kavereita.

Välipala maistuu Rubylle ja Rexille, kun ne ovat temmeltäneet pihalla koko aamun.

Tässä Rubyn kaverit Possum ja Bertie tuhisevat vierekkäin ennen kuin käyvät nukkumaan.

Porukassa onkin parempi nukkua, koska kaverit lämmittää ja tuo turvaa.

Isommat kaverit saavat sitten jo ihan oman pussinsa. <3

Tässä ollaan kohta tutustumassa uusiin hajuihin.

Punainen hiekka lämmittää tassuja.

Pelastaja saa suukon.

Rubyn kaveri Albert on vasta 4 kuukauden ikäinen…

… mutta isona siitä kasvaa samanlainen lihaskimppu kuin 9-vuotta sitten pelastetusta Rogerista.

Mitäs misut?

Lähde: Kangaroo Sanctuary / Facebook