Omistaja on kuvannut videolle kissansa reaktion, kun hän saapuu kotiin reissulta. Kissa on ollut itsekseen talonvahtina kolme päivää. Kun omistaja vihdoin avaa oven, rappusia alas kipittää kovaäänisesti maukuva mustavalkoinen otus.

”Jee jee jee, sä tulit kotiin! No niin. Anna ruokaa.”

Jos työpaikalle raahautuminen alkaa jurppia liikaa, kannattaa vaihtaa alaa. Ohessa 24 hauskaa ja erikoista ammattia, mitä maailmalta löytyy. Monilla ei ole työturvallisuus ihan kohdillaan, ja usea joutuu näemmä työnsä puolesta hoitamaan hyvinkin erikoisia asioita. Tai vain pitämään toista kiinni, ettei tapahdu mitään hirveää.

Lähde: Listcovery

Dm Pranks Productions halusi nähdä ihmisten reaktiot, kun he törmäävät kadonneeseen lapseen. Tulokset ovat surullisia. Maailmassa katoaa jatkuvasti ihmisiä, eikä osaa löydetä koskaan. Eikä mikään ihme, jos kaikkialla reagoidaan tällä tavalla kadonneeseen henkilöön.

Puisto on täynnä ilmoituksia kadonneesta pojasta, joita lähes jokainen ohikulkija vilkaisi kävellessään ohi. Kadonnut poika istui puiston penkillä vain metrien päässä ilmoituksista. Ensin vilkaistaan katoamisilmoitusta, ja sen jälkeen poikaa. Todetaan vain, että jep, sama tyyppi ja jatketaan matkaa.

Kahden tunnin aikana pojan ohi kulki 144 ihmistä. Suurin osa jatkoi matkaansa, vaikka tunnisti pojan ilmoituksesta.

Jos veneesi täyttyy vedestä ja vajoaa pinnan alle, mitä teet? Suurin osa ihmisistä luultavasti raahaisi sen rantaan, ja tyhjentäisi vedestä. Tämä tyttö kuitenkin oli oppinut paljon nerokkaamman ratkaisun kanoottinsa tyhjentämiseen, eikä sitä ei tarvinnut kiikuttaa rantaan.

Tämä tarvitsee paljon taitoa ja ketteryyttä, joten ei kuin vain harjoittelemaan!

Ehkä sen takia, että tekstiviestit ovat korvanneet postikortit, on syntynyt jotain tällaista – kortteja, joissa ei toivotella hyvää syntymäpäivää eikä mitään muutakaan perinteistä.

Sapling Press on yhdysvaltalainen yritys, joka myy erilaisia design-printtituotteita. Tähän on koottu 10 hauskaa tervehdyskorttia!

Lähde: Sapling Press