Kolme pientä kissaa nukkuu suloisesti vierekkäin. Niiden alla on jotain – mutta mitä? Omistaja siirtää keskimmäistä kissaa, jonka alta paljastuu yllätys.

Miesporukka jäi jutustelemaan kahden koiran kanssa, joista toinen oli varsin puheliaalla päällä. Pienempi koira halusi matkia miehiä ja onnistuikin siinä melko mallikkaasti.

Tästä videosta tulee vain niin hyvälle mielelle. Ihmiset tekevät hulluja asioita, että saisi pelastettua nämä pienet avuttomat luontokappaleet hädästä.

Toivottavasti me kaikki tekisimme saman – oli pelastettava kuinka pieni otus tahansa.

Tämä lahjakas koira osaa pitää palloa kuononsa päällä useita sekunteja. Omistajan mukaan koiraa ei ikinä opetettu tekemään kyseistä temppua, vaan se oppi sen itse. Koira aloitti harrastuksensa rakkaudesta lajiin, ja se edelleen harjoittelee tasapainottelua päivittäin.

Magic niminen hevonen oli tytön kanssa kävelyllä, kunnes vastaan tuli pelottava joki. Tytön opastuksella tilanteesta kuitenkin selvittiin hyvin. Ensikosketuksen jälkeen hevonen oli vedessä kuin kotonaan. Eläin päätti antaa vedelle opetuksen tallomalla sitä innoissaan, kunnes pelko oli hävinnyt.