Monet miehet ovat sitä mieltä, että naiset ovat heitä huonompia kuskeja. Tällaista väitettä ei voi yleistää, sillä kummastakin sukupuolesta löytyy huonoja kuskeja.

Videolla kuitenkin naispuolinen kuski ajaa inssissä päin tolppaa muutamassa sekunnissa. Neitokainen mahtoi saada muutaman ajotunnin lisää tilanteen jälkeen!

Moottoripyöräily on vaarallisempaa kuin autoilu, sillä onnettomuuksien sattuessa pyöräilijällä ei ole minkään laista suojaa ympärillään. Moottoripyöräily antaa enemmän kuskille kuin autoilu, koska tilanteet ovat vauhdikkaampia.

Tällä videolla pyöräkuski joutui erittäin vaaralliseen tilanteeseen, kun hänen jarrunsa lukkiutuivat. Mies nimittäin ajautui kahen suuren rekan väliin ja oli lähellä murskautua.

Asiaa on kuitenkin tarkasteltu toiselta kantilta ja näyttäisi siltä kuin kuski olisi halunnut saada hienon rekkojen ohituksen tallennettua Gopro -kameralleen.

Imitointi on hauska laji, joka vaatii paljon harjoittelua. Quinton Kappel on erittäin hyvä imitoija, joka lataa videonsa Youtubeen. Nyt näet, kun mies imitoi 105 TVstä tuttua hahmoa.

Tällä videolla nähdään kun mies ajaa tahallisesti poliisin päälle. Hän jatkoi ajamistaan vaikka poliisi roikkui kyydissä konepellin päällä. Poliisi loukkaantui pudotessaan liikkuvan auton kyydistä, ja muutamaa päivää myöhemmin syyllinen pidätettiin.

Koirat viihdyttävät omistajiaan hauskoilla tempauksilla päivittäin. Videolla isäntä sanoo koirilleen, että nyt on ruoka-aika. Tämän jälkeen koirat alkavat tanssia ja pyöriä ympäriinsä ilosta.

Tällä miehellä ei tule ikinä olemaan tylsää kotona.