Breakdance vaatii hyvää kehonhallintaa ja koordinaatiokykyä. Kyseiselle lajille on ominaista, että tehdään kierteitä, voltteja ja muita temppuja nopeassa tahdissa.

Videolla näet kuinka korealaiset ”breikkaavat”. Katso video loppuun, sillä tulet näkemään jotain ainutlaatuista.

Roman Atkinson on mestaripilailija, joka viihdyttää muita ihmisiä nettiin lataamillaan piloilla. Tällä kertaa mies esitti siviilipoliisia, joka yritti saada kiinni huumediilereitä.

Aina kun jokin diilereistä oli myymässä huumeita, Roman puhui leikisti mikrofooniin. Tämän seurauksena huumeita myyneet miehet lähtivät juoksemaan hädissään karkuun.

Megatähti Katy Perry on yhdysvaltalainen laulaja-lauluntekijä, näyttelijä ja malli. Laulaja on erittäin uskonnollisesta perheestä, jonka takia nuorena hänellä oli jonkin verran vaikeuksia vanhempiansa kanssa. Tyttö halusi kokeilla rajojansa ja laulaa gospelin ohella muunlaista musiikkia.

Nainen on myös kuvannut oman dokumenttielokuvan, joka kertoo hänen matkastaan supertähdeksi. Katy tunnetaan muun muassa kappaleistaan: Hot N Cold, I Kissed a Girl ja Teenage Dream.

Nyt laulaja on julkaissut uuden musiikkivideonsa ”Roar”, joka on kerännyt kolmessa päivässä huimat 27 miljoonaa näyttökertaa!

Uudessa-Seelannissa on tapana juoda kunnolla ainakin tämän videon perusteella. Videolla 8 miestä juo yli 10 litraa olutta sisältäneen ämpärin ”ykkösellä”, vaikka osa oksensikin välissä.

Uusi-Seelantilaiset ihmiset ovat kommentoineet, että tämä on vasta ”lämmittelyä” ennen kuin todellinen juhlinta alkaa. Emme kuitenkaan suosittele kenenkään kokeilevat tällaista kotona.

 

Monien sukeltajien suurimpana tavoitteena on päästä näkemään valkohai vedessä. Häkki kannattaa kuitenkin muistaa pitää ympärillä sillä muuten saattaa käydä huonosti.

Tällä videolla melko agressiivisesti käyttäytynyt hai tuli pyörimään sukeltajan rautakehikon ympärille. Vihainen eläin pureskeli ja heilutti häkissä olleita osia ja voimme vain kuvitella kuinka mitätön olo sukeltajalla oli.

Sukeltajien mukaan kyseinen hai oli huimat 5,4 metriä pitkä.