Gordon -pato on yksi Australian korkeimmista padoista – Tasmaniassa sijaitsevan padon korkeus on nimittäin 126,5 metriä.

Mitä tapahtuu, kun padon päältä pudottaa koripallon?

Youtubeen ladattu video on kerännyt miljoonia katselukertoja. Tehtävä on todella yksinkertainen: kaveriporukka kiipeää padon huipulle, jonka jälkeen he pudottavat koripallon kohti maata.

Koripallo pudotetaan aluksi tavalliseen tapaan ja mitään erikoista ei tapahdu. Seuraavaksi palloon lisätään pientä kierrettä, jonka jälkeen alkaa tapahtua kummia.

Voit katsoa videon alapuolelta:

“Volkner Performance” -niminen asuntovaunu näyttää ulkopuolelta suhteellisen uudelta, mutta tavalliselta asuntoautolta. Useiden ihmisten yllätykseksi muodostuu kuitenkin auton hintalappu, joka on asetettu 1,5 miljoonaan euroon. Kyllä, kuulit oikein.

Auto sisältää nimittäin kaiken, josta ihminen voi vain haaveilla.

Voit katsoa videon alapuolelta, mutta haluamme varoittaa sinua – saatat saada autokuumeen!

Opettajilta odotetaan tiettyjä ominaispiirteitä, jotta he voivat opettaa ja auttaa lapsia kehittymään elämässä. Lasten ja nuorten parissa työskenteleminen vaatii tietynlaista huumorintajua ja tilannetajua. Juuri siksi minä uskon, että tämä opettaja on loistava opettamaan nuorille uusia asioita.

Kaikki alkoi siitä, kun oppilas oli viettänyt aikaa surffailemalla Youtubessa.

Oppilas ei ollut uskoa silmiään, kun hän näki opettajansa kuvaaman videon.

Videossa ei yksinkertaisesti ole minkäänlaista järkeä, mutta huumoria siitä ei ainakaan puutu.

Pienet lapset tulisi pienestä pitäen opettaa olemaan tarkkana liikenteessä. Huolimattomuus ja hätiköinti voivat pahimmassa tapauksessa johtaa onnettomuuteen, jota kukaan ei halua edes ajatella.

Lapsia kuljettavan bussikuskin tulisi myös kertoa lapsille tiellä liikkumiseen liittyvistä vaaroista.

Tällä videolla näemme pelottavan esimerkin siitä, mitä voi tapahtua, kun tietä ei ylitetä varovaisesti.

Katso video ja jaa se ystävillesi, jotta tällaisia tapauksia ei sattuisi tulevaisuudessa!

Laastarin laittaminen on tuttua puuhaa erityisesti pienten lasten vanhemmille. Laastarit suojaavat vahingoittunutta ihoa ja parantavat haavan nopeammin.

Laastarit eivät kuitenkaan tahdo millään pysyä vilkkaiden lasten käsissä tai jaloissa. Tähän ongelmaan on olemassa kuitenkin ratkaisu, joka on todella simppeli.

Voit katsoa oheiselta videolta, kuinka saat laastarin pysymään paikoillaan huomattavasti paremmin.