Vaikka monet urheilulajit ovat joukkuepelejä, niin joskus tiettyjen pelaajien on noustava yli muiden ja vietävä joukkueensa voittoon. Tracy McGrady teki muutama vuosi sitten uskomattoman suorituksen, sillä hän iski 13 pistettä pelin viimeisen 33 sekunnin aikana. Tehtävä oli käytännössä mahdoton, mutta Tracyn päättäväisyys ja yksilösuoritukset osoittivat mahdottomuuden vääräksi.

Viimeisen korin upotessa pussiin yleisö hullaantuu ja koko joukkue menee halaamaan sankariaan. Video osoittaa, että lähes kaiken voi saavuttaa, kunhan uskoa ja päättäväisyyttä löytyy tarpeeksi.

”Siis mitä hittoa juuri tapahtui?”

Kengurut ovat pussieläimiin kuuluva heimo, joita ei tavata luontaisesti muualla kuin Australiassa ja Uudessa-Guineassa. Suurimmat kengurut voivat painaa jopa 80 kg, kun taas pienimmät painavat vain vaivaiset puoli kiloa.

Tämä kenguru haluaa esitellä sen suuria lihaksia. Se poseeraa kameralle itsevarmana, ja saa yleisön huvittuneeksi.

 

Harrastusta ei voi koskaan aloittaa liian myöhään, jonka tämä pätkä todistaa hyvin. Videolla yli 80-vuotias Mary soittaa rumpuja täydellä sydämellä ja esitys ei jätä ketään kylmäksi. Mary on vetänyt myös muutamia keikkoja faniryhmänsä vuoksi. Nainen kannustaa ihmisiä olemaan ennakkoluulottomia ja tekemään asioita, joista he itse pitävät.

Jokainen joka on joskus kihartanut tukkaa, tietää, millaista se on. Ensin näet mainoksen, joka takaa ja lupaa kautta kiven ja kannon, että kiharrus onnistuu nopeasti ja helposti – helpommin kuin koskaan aikaisemmin. Sitten ostat paketin innoissasi ja aloitat homman.

Kolmen tunnin päästä tulos on tämä: Puolet tukasta kihartuu (jos sekään) ja puolet roikkuu suorana. Osa töyhdöistä törröttää vaakatasossa ja osa kohti lattiaa. Puoli litraa lakkaa päähän ja sitten vaan liikkumatta koko ilta. Sateella ei voi lähteä ulos.

Hilpeää Youtube-tiliä pitävä grav3yardgirl testaa tällä videolla Curlformer-nimellä kulkevaa kiharrusmenetelmää. Pakkauksen mukana tulee muovisia kiekuroita, joiden läpi vedetään koukun avulla pieni hiustuppo. Homma menee juuri niin kuin ei pitäisi.


Me täällä Suomessa elämme kaamoksen aikaa. Ulkona on kylmä ja päivänvaloa riittää vain muutamaksi tunniksi. Onneksi on kuitenkin artisteja, kuten Daniela Andrade, jonka ääni yksin saa tehtyä ainakin allekirjoittaneen olon todella lämpimäksi. Daniela laulaa videossaan coverin Radiohead-yhtyeen ”Creep” kappaleesta niin eteerisen kauniisti, että itse Thom Yorkekin olisi varmasti iloinen.

Artistin Youtube-kanavalta löytyy myös monia muita kauniita kappaleita, jotka ovat ehdottomasti kuuntelemisen arvoisia. On hienoa huomata, miten paljon ”uutta” voi tuoda jo valmiiksi hyvään kappaleeseen coverissa, ja tämä tyttö tekee sen erittäin hyvin.

Laita siis Danielan laulu soimaan taustalle näin aamutuimaan, katso ulos ja mieti kevättä. Tämän yhdistelmän avulla on vaikea olla hymyilemättä.