Korkokengät näyttävät naisen päällä erittäin seksikkäiltä, mikäli nainen osaa kävellä niillä oikein. Vinoon astuessa nilkat ovat kovilla, kun koko paino keskittyy niiden päälle.

Korkokengillä kävelyn taitaville naisille täytyy nostaa hattua, vaikka välillä jotkin tilanteet näyttävätkin hassuilta.

Eläimet haluavat huomiota omistajiltaan, jota on kuitenkin välillä vaikea saada kun ihmiset istuvat vain tietokoneen ja television ääressä. Videolla esiintyvä kissa oli päättänyt estää omistajaansa menemästä tietokoneelle.

Miehen laittaessa käden lähelle tietokonetta kissa työnsi käden pois ja maukaisi hassun kuuloisesti.

*Emme suosittele videota herkimmille katsojille!

Extreme-lajien harrastaminen sopii ihmisille, jotka pitävät riskien ottamisesta.  Hurjaa temppua toteuttaessa keho vapauttaa runsaasti mielihyvän tunnetta, mutta vaarana on myös että temppu epäonnistuu.

Videolla näet epäonnistuneen hypyn korkealta kalliolta suoraan veteen. Miehen osuessa veteen kuuluu kova pamaus ja on varmaa, että seuraukset ovat vakavat.

Parisuhteet eivät aina ole ruusuilla tanssimista, mutta vaikeiden aikojen yli yleensä selvitään järkevän keskustelemisen avulla.

Tämän kuvakoosteen ihmisillä suhteet eivät sujuneet suunnitelmien mukaan ja syntyi raivostuttavia, hauskoja, sekä noloja tilanteita. Toivottavasti he oppivat jotain virheistään ja toimivat ensi kerralla järkevämmin!

Kaikkien äitien mielestä vauvan potkut mahassa tuntuvat varmasti jännittävältä ja hassulta. Isät ikävä kyllä jäävät aina tämän vaiheen ulkopuolelle, sillä heillä ei ole mahassaan mitään joka potkisi.

Nyt Amerikassa on kehitetty vyö, joka välittää vauvan liikkeet myös miehen mahaan. Videolla on hauska nähdä kuinka liikuttuneita ja iloisia isät ovat tuntiessaan vauvojensa liikkeet.