Kun Gerdi McKenna sairastui rintasyöpään, halusivat hänen ystävänsä tukea häntä tekemällä jotain ennen näkemätöntä.

Kukaan ystävistä tai perheestä ei ollut tehnyt mitään tällaista aikaisemmin, ja osa olikin syystä hieman hermostunut. He kuitenkin sanoivat, että se mitä he tekevät ystävänsä vuoksi, ei ole mitään sen rinnalla mitä Gerdi käy läpi sairautensa takia.

XXXXX

Kun Gerdille paljastui mitä ystävät olivat uhranneet tukeakseen häntä, ei hän voinut välttyä kyyneliltä …

… hänen perheensä ja ystävänsä olivat nimittäin ajelleet päänsä kaljuksi osoittaakseen tukensa rintasyövän kanssa kamppailevalle Gerdille.

Oletko koskaan tullut ajatelleeksi, kuinka monta lentokonetta lentää samanaikaisesti, kun itse istut lentokoneessa ja katselet ikkunasta ulos?

Tämä National Air Traffic Servicesin julkaisema huikea video havainnollistaa, miten monta lentoa Euroopassa lennetään tavallisen päivän aikana.

Ohikulkija on kuvannut videon, jossa tylsistynyt koira odottaa omistajaansa ostoskeskuksen parkkipaikalla autossa. Kärsimätön bokseri istuu etupenkillä ja painaa tassullaan auton torvea.

Omistaja saapuukin pian paikalle ja kommentoi, että koira antaa hänelle yleensä 5-10 minuuttia aikaa käydä ostoksilla. Jos omistaja ei saavu autolle tarpeeksi ajoissa, alkaa torvi soida.

Koirat ovat meidän parhaimpia ystäviä, ja koemme niiden kanssa mitä erilaisempia asioita. Jaat koirasi kanssa iloiset hetkesi ja toisinaan itket surusta niiden pehmeää turkkia vasten.

Tämä vähän päälle minuutin kestävä video ”Maddie” on todella koskettava, ja siitä välittyy vahvasti koiran ja omistajan välinen rakkaus. Tarina alkaa heidän yhteisen matkansa lopusta, ja päättyy siihen kun he ensi kerran tapaavat.

Maailmalla suureen suosioon noussut ”First kiss – video”, jossa toisilleen tuntemattomat, tavalliset ihmiset suutelevat toisiaan, on osoittautunut mainostempuksi. Videolla olevat ihmiset ovat oikeasti malleja ja he näyttelevät suutelukohtausta.

Vaikka video osoittautuikin feikiksi, niin siitä on jo ehditty tekemään monenlaisia eri versioita. Ohessa suosikkiparodiamme!