Nosta katse kännykästäsi. Tämä on Gary Turkin videon sanoma. Se muistuttaa, mitä kaikkea jääkään huomioimatta, kun tuijotamme taukoamatta kännykän näyttöä ihan sama missä kuljemme ja kenen seurassa olemme. Ja onhan se erittäin koukuttavaa – päivittää uutissivuja, Facebookia, Instagramia, sähköpostia. Mutta silti tuppaa unohtumaan, että siellä ei tapahdu koskaan mitään tärkeää kuin ympärillä.

Mies on menossa käyttämään retkisuihkua. Suihkuna toimii pussi, jonka sisälle kaadetaan itse vettä, ja sitten suihkutellaan siinä alla sen aikaa, kunnes vesi loppuu.

Tällä kertaa joku on vallannut tuon pussukan. Siellä ottaa lepoa pieni opossumi, joka pällistelee ihmeissään miestä, ja mies sitä. Päivä jatkuu normaalina eteenpäin – opossumi jatkaa uniaan ja mies matkaansa ilman suihkua.

”Moikka muru kultanen, tässä olen minä! Katso, miten kaunis olen.” Ja upea, filteröity valokuva lähtee poikaystävälle, Instagramiin tai Facebookiin. Poikaystävä myhäilee onnellisena, miten upean otuksen on löytänyt, ja Facebookissa on 100 tykkäystä.

Sitten on olemassa se toinen todellisuus, jonka vain parhaat ystävämme näkevät. Se pimeä puoli, joka paljastaa meistä enemmän kuin yksikään hymykuva.

Lähde: 9GAG

Tarvitseeko moottoripyörän näyttää pyörältä? Ron Gallopsin mielestä ei ainakaan tarvitse. Hän käytti apunaan Hondan Gold Wing -moottoripyörää ja rakensi itselleen hävittäjälentäjän, joka ei lennä. Nyt hän huristelee sillä pitkin valtateitä vaimo takaistuimella. Miksipä ei!

Ensin kaksi pientä kissanpentupalleroa möyrii keskenään. Sitten pöydän takaa kurkistaa aikuinen kissa. Se päättää tulla opettamaan pentuja taistelemaan keskenään – mutta tuloksetta. Yritys on kyllä kieltämättä aika suloinen ja nuo liikkeet on ihan parhaita.