Toiset pitävät kuuloaistia itsestäänselvyytenä, kun taas toiset pitävät sitä ainoana toiveenaan. Tällä videokoosteella esiintyy ihmisiä, jotka ovat olleet koko elämänsä ajan kuuroja, mutta kuulevat nyt ensimmäistä kertaa kehittyneen teknologian ansiosta.

Suuret juhlat, hienoja koruja ja mekkoja tai sitten pienet pippalot yhdessä rakkaimpien ihmisten kanssa. Jokaisella ihmisellä on oma visio unelmahäistä. Hääpäivä on monelle ihmiselle silti yksi elämän tarkeimmistä hetkistä. Testaa, millaisen mekon puet päälle hääpäivänäsi!

”Halusin antaa Jessicalle jotain ikimuistoista lahjaksi. Jotain, mitä hän ei ikimaailmassa olisi osannut odottaa.”

Kuukausien etsimisen jälkeen Jessican mies oli käynyt läpi noin 10 tuhatta nallekarhua netissä, ja vihdoin hän löysi Jessican lapsuuden nallen. Karhun nimi on ”Whitney”, jonka Jessican äiti sai lahjaksi Baby Shower -juhlissa. Baby Showereiden tarkoituksena on juhlistaa äidiksi tulemista. Karhu on siis vanhempi kuin Jessica itse.

”Löytäessäni Whitneyn sillä ei ollut päätä, siltä puuttui yksi korva, nenä ja molemmat silmät. Vein karhun korjaajalle ja viikon päästä karhu oli entisen näköisensä.”

Jessica ei aluksi näyttänyt tajuavan mikä pehmolelu kyseessä oikein oli, mutta tuttu haju toi mukanaan muistot ja samalla nainen puhkesi kyyneliin.

Kristeenan ja Luken häissä ei kukaan välttynyt kyyneliltä. Luken äiti oli joutunut ALS-sairautensa takia pyörätuoliin, sillä sairaus rappeuttaa liikehermoja, jolloin myös lihakset surkastuvat pikku hiljaa. Sulhanen halusi yllättää äitinsä ja tanssia tämän kanssa Mariah Careyn laulun ”Hero”, sankari. Koko hääväki itki, kun Luke polvistui lattialle äitinsä viereen ja tanssitti tätä. Hetki oli ikimuistoinen, tunteikas ja tärkeä, sillä äiti menehtyi pian häiden jälkeen.

Pukeutumistyylejä on monia, ja usein ne kertovatkin paljon kyseisen henkilön luonteesta. Nyt voit kokeilla, osaammeko me arvata, millainen sinun pukeutumistyylisi on.

Evästevalinnat