Joka päivä useat lapset lähtevät kouluun pala kurkussaan – heidät koetaan erilaisina ja ehkä heitä syrjitään ja kiusataan.

Kun koulubussin kuljettaja Cindy Clausen näki miten eräät sisarukset kohtelivat liikuntavammaista poikaa, hän ei enää kyennyt olemaan hiljaa vaan kirjoitti heidän vanhemmilleen lapun.

Usein kun lapsi saapuu kotiin lapun kanssa, se tarkoittaa, että jälkikasvu on keksinyt jäyniä, lintsannut tai pahimmassa tapauksessa kiusannut muita oppilaita. Kun sisarukset Annaliese ja Jorge eräänä päivänä tulivat kotiin mukanaan lappu koulubussin kuljettajalta, vanhemmat eivät tienneet miten reagoida.

Facebookin Love What Matters-sivulle jakamassaan kirjeessä Annaliesen ja Jorgen vanhemmille, Jorge Seniorille ja Leonorille, Clausen kirjoittaa:

”Rakkaat Jorge ja Leonor,

Minun on aivan pakko kirjoittaa teille kertoakseni, miten kauniita lapsenne ovat, sisältä ja ulkoa! Sen on pakko olla lähtöisin kotoa, kärsivällisyydestänne ja kasvatuksestanne, esimerkistä jota annatte ja opetatte.

Bussillani matkustaa Jackson-niminen lapsi. Molemmat lapsenne ovat osoittaneet hänelle hurjasti myötätuntoa ja tukea. Joka päivä lapsenne kysyvät, voivatko istua Jacksonin kanssa.

Toisinaan Jackson on surullisen näköinen astuessaan bussiin, mutta heti nähdessään Anneliesen ja Jorgen hän hymyilee. Jacksonilla on vaikeuksia kävellä ja hänellä saattaa kestää hetki päästä paikalleen istumaan.

Tänään Anneliese kurkisti paikaltaan ja sanoi, ”anna mennä, Jackson, pystyt siihen” ja kun pääsimme koululle asti Jorge kantoi Jacksonin repun ulos.

Tiedän, että tiedätte miten upeita lapsenne ovat, mutta halusin teidän tietävän, että se näkyy!

Cindy Clausen
Bussi #50″

Aikana jolloin ihmiset ovat niin kiireisiä ja uppoutuneet itseensä, on ihanaa lukea lapsista jotka välittävät ja tukevat toisia. Se jos mikä luo toivoa tulevaisuudelle!

Lähde: Newsner

Ei liene enää ketään, jolle Kardashianin perhe olisi tuntematon ilmiö. Kardashianien klaani on tunnettu eritoten upeista meikeistään. Tällä videolla luodaan Kendall Jennerin tyyli, hauskan huulenheiton lomassa. Lopputulos on sen näköinen, että minä taidan suunnata suoraan töiden jälkeen meikkiostoksille!

Jonny on tavallinen poika, jolla on kuitenkin hieman tavallisesta poikkeava ystävä. Nibbles-ankka on nimittäin pojan paras kaveri ja se tulee joka kerta mukaan, kun Jonny tulee kotiin koulusta.

Ankka on selvästi erittäin iloinen, kun poika saapuu koulusta. Nibbles käyttää autossa myös vaippoja, jotta ei omistajalle ei synny liikaa sotkua.

Katso ihastuttava video yläpuolelta!

Isät ja pojat viettävät laatuaikaa erilaisilla tavoilla, jotka vahvistavat suhteen sidettä. Tällä isällä ja pojalla on huvittava harrastus, sillä he laulavat automatkoilla duettona Frank Sinatran biisejä.

Nuorella pojalla on yllättävän hyvä ääni, mutta kaikista tärkeintä on kuitenkin se, että kaksikolla on myös samalla erittäin hauskaa.

Pienenä suuret asiat saattavat vaikuttaa hieman jännittäviltä ja pelottavilta.

Tällä videolla pieni kissanpentu ei aluksi meinaa aluksi uskaltaa mennä suuren koiran viereen. Lopulta koira kuitenkin osoittaa hellyyttävästi, että sitä ei tarvitse pelätä. Tämän jälkeen kissanpentu menee ja käpertyy nukkumaan karvaisen toverinsa viereen.

If this doesn’t melt your heart, you have no soul

Julkaissut Daily Animal Cuteness 7. elokuuta 2016

Evästevalinnat