Lucy Kay oli 4-vuotias, kun hänen vanhempansa erosivat. Hän muutti äitinsä kanssa eri kaupunkiin, josta Lucyn vaikeudet alkoivat. Lucyn mennessä kouluun häntä alettiin kiusaamaan, jota jatkui monta vuotta. Hän koki päivittäin henkistä ja fyysistä väkivaltaa, jolle ei näkynyt loppua. Lucyn itsetunto romahti, ja hän vältteli ihmisiä viimeiseen asti.

Kaunis ja lahjakas nuori nainen jätti koulun kesken ja pysytteli piilossa. Hän oli yksin, ilman ketään tai mitään. Reippaasta pikkutytöstä oli kasvanut hiljainen ja ujo nainen, joka ei löytänyt elämästään enää minkäänlaista iloa.

Äitinsä kannustamana 24-vuotias Lucy keräsi rohkeutensa ja asteli Britain’s Got Talent -ohjelman lavalle. Hän halusi kertoa tarinansa koko maailmalle ja näyttää kiusaajielleen keskisormea laulun muodossa. Tämä on se päivä, joka muutti Lucy Kayn elämän lopullisesti.

Viisi nuorta miestä seisoo lavalla kapulat käsissään ja kiltit päällään. Jokaisen edessä on yksi rumpu. Kun esitys alkaa, yleisölle selviää, miten taitavia nämä nuorukaiset todella ovatkaan. Rumpukapulat heiluvat sellaisella tohinalla, että katsojat riemastuvat ihan kiljumiseen asti.

Pojat voittivat esityksellään lukionsa taitokisan.

Tavallisen pulliaisen kädestä kevyt pöytätennispallo lähtee vähän liiankin helposti väärään suuntaan ja aivan väärällä nopeudella. Sen takia tämän videon temput eivät ole ihan jokaisen tehtävissä.

Suomalainen kolmikko Emil Rantatulkkila, Miikka O’Connor ja Otto Tennilä tekivät temppuvideon yhdessä Pentti Olahin kanssa, joka taasen pelaa pingistä ammatikseen Hollannissa. Näitä hienoja temppuja ei voi selittää, ne täytyy nähdä itse.

Kun tarpeeksi laiskottaa, sitä keksii yllättävänkin nerokkaita ratkaisuja, ettei vaan tarvitsisi liikkua yhtään ylimääräistä mihinkään suuntaan. Nämä 25 ihmistä ja yksi koira ovat vieneet laiskuuden ihan uudelle tasolle. Ei huonoja keksintöjä!

1. Laiska elokuvan katsoja

Lähde

2. Lipputanko ruohonleikkaajana

Lähde

3. Vartijalla on tauko

Lähde

4. Kynsilakkaa säästyy tässä

Lähde

5. Laiska opiskelija

Lähde

6. Laiskan kakku

Lähde

7. Erilainen joulukuusi

Lähde

8. Laiska vauhdin antaja

Lähde

9. Talviaikaan voi siirtää kelloja myös näin

Lähde

10. Laiska tabletin käyttäjä

Lähde

11. Laiska koiranulkoiluttaja

Lähde

12. Makoillessa voi katsoa telkkaria näin

Lähde

13. Auringonottajalle kaikki muu kuin makaaminen voi olla rankkaa

Lähde

14. Kun ei jaksa tunkea kättä popcornipussiin

Lähde

15. Hyötyliikunta on yliarvostettua

Lähde

16. Ovistoppari toimii paketissakin

Lähde

17. Liukuportaisiin jonottaminen

Lähde

18. Juomaan kurottaminen vaatii liikaa energiaa

Lähde

19. Laiska roskatynnyrin siirtäjä

Lähde

20. Laiska koira

Lähde

21. Laiska pöntöllä kököttäjä

Lähde

22. Laiska tankkaaja

Lähde

23. Mukavuudenhaluinen ruohonleikkaaja

Lähde

24. Laiska isä

Lähde

25. Laiska mies ei jaksa kävellä alakertaan

Lähde

26. Laiska työntekijä

Lähde

Via Bored Panda

Yksi elämän onnellisimmista hetkistä on se, kun näkee oman lapsensa ensimmäistä kertaa. Se hetki, kun vihdoin ja viimein saat kauan odotetun pienokaisen syliisi. Valitettavasti kaikki ihmiset eivät pysty saada omia lapsia, vaikka he kuinka haluaisivat ja yrittäisivät.

Chenit olivat yrittäneet saada perheenlisäystä jo monta vuotta. Lopulta selvisi, etteivät he pysty saada omia lapsia. Pari päätti adoptoida lapsen, mutta adoptioprosessi ei ole mikään ihan yksinkertainen juttu. Se vaatii paljon aikaa ja kärsivällisyyttä.

Siitä on nyt yhdeksän vuotta, kun Chenit alkoivat yrittää lasta. Nyt vihdoin se hetki koittaa, kun he saavat kauan odotetun pienokaisen syliinsä. Tämän lapsen nimeä, biologisia vanhempia tai edes syntymäpäivää ei tiedetä. Mutta se tiedetään nyt varmasti, ettei häneltä enää puutu rakastavia vanhempia.