Helsingin Paloheinän, Pakilan ja Torpparinmäen alueen erään koulun kolmasluokkalaiset kyllästyivät WhatsApp-keskusteluidensa ilkeään sävyyn. He päättivät luoda viestittelylle säännöt, joita kaikkien pitää totella. Vaikka lista onkin suunnattu lapsille, niin näitä ohjeita voivat aikuisetkin monessa kohtaa muistella nettikeskustellessaan.

 

Alueellamme asuu äärimmäisen fiksuja lapsia 🙂 Erään koulumme kolmasluokka kypsyi oman luokkansa WhatsApp-keskustelun tasoon ja laati itse itselleen säännöt ❤️ Pakko arvostaa ❤️

Posted by Paloheinä, Pakila, Torpparinmäki on Friday, 5 February 2016

Ystävänpäivänä tulee muistettua läheisiään korteilla ja suklaalla. Videolta näet yksityiskohtaiset ohjeet miten askarrella kaunis sydänpinjata, jonka voit vieläpä täyttää herkuilla ja söpöillä asioilla.

Voit ripustaa sen yhteiseen kotiinne tai antaa lahjaksi kaikista tärkeimmälle ihmiselle elämässäsi. Sydämen päälle tulevaa tekstiä voit muokata tilanteeseen sopivaksi, esimerkiksi sanoilla ”rakas” tai ”ihana”.

Moni nainen on saanut joskus tuntemattoman miehen peniksen kuvan sähköpostiinsa. New Yorkissa asuva taiteilija Soraya Doolbaz kyllästyi tähän ilmiöön ja päätti alkaa valokuvata peniksiä hieman erikoisemmassa ympäristössä.

Hän kertoo kotisivuillaan, että halusi näyttää miehen elimen, kuin se olisi muotikuvauksissa. Pääasiassa hän halusi saada ihmiset nauramaan kuvilleen. Niiden syvempi merkitys on kuitenkin saada ihmiset rentoutumaan, kun puhutaan seksuaalisuudesta.

Lisää Soraya Doolbazin pukemia peniksiä näet Dicture-galleriasta, josta löytyy esimerkiksi tunnettuja diktaattoreja sekä muita julkisuuden henkilöitä.

Lähde: Dicture Gallery

Tiedätkö sen tunteen, kun pääset suljettuun tilaan, jossa kukaan ei näe sinua ja sinun tekisi mieli vain hullutella. Työpaikoilla monet ihmiset joutuvat käyttäytymään asiallisesti, jonka seurauksena oikeaan paikkaan päästessä tekee mieli hullutella.

Videolla sheriffi alkaa tanssia hassun näköisesti ja oven auetessa hän esittää jälleen vakavaa. Lopulta muitakin poliisitalon jäseniä liittyy mukaan tanssiin ja kukaan heistä ei tiennyt, ettö valvontakamera oli päällä…

Meribiologi Juan C. Levesque otti upean lähikuvan miekkakalan poikasesta. Kuvassa oleva pieni kala on vain muutaman millin pituinen, mutta täysikasvuisena se voi olla huimat kolme metriä pitkä.

Älä anna kuitenkaan pienen koon hämätä. Miekkakalat ovat poikasesta lähtien saalistajia, jonka vuoksi niitä kutsutaan merten gladiaattoreiksi. Tämä pikkuinen on syönyt jo muutamia muissa kaloissa eläviä loisia.

1
Kuvaaja: Juan C. Levesque

Via: floridasportsman

Evästevalinnat