Ben Ellis työskentelee Nashvillessä sijaitsevassa koulussa ja hän on erityisen suosittu oppilaiden keskuudessa. Benillä todettiin kaikkien järkytykseksi agressiivinen syöpä, jonka seurauksena hänen oli lopetettava opettaminen ainakin joksikin aikaa.

Oppilaat halusivat piristää opettajaa, jonka seurauksena he keksivät mennä tämän pihalle. Opettaja ihmetteli, kun ulkoa kuului ääntä, jonka vuoksi hän avasi ikkunan ja jäi kuuntelemaan kyyneleet silmissä kaunista laulua.

Autoa ei saa ajaa päihtyneenä ja sitä varten on onneksi olemassa valppaita poliiseja, jotka varmistavat kansalaisten turvallisuuden liikenteessä. Tällä videolla näet, kuinka eräs lainvalvoja pysäytti miehen, joka paljastui nopeasti taikuriksi. Hän ei ollut ollenkaan humalassa, sillä taikatemput sujuivat sen verran näppärästi!

Me kaikki tiedämme sen tunteen, kun olemme läheisistämme niin ylpeitä, että kyynel meinaa väkisin puskea ulos silmäkulmasta. 2-vuotias Tyler ei voinut pidätellä tunteitaan, kun hänen isosiskonsa esitti pianolla kuuluisan Beethovenin säveltämän Moonlight Sonatan.

Esitys sujui hienosti ja teki pikkuveljeen varmasti lähtemättömän vaikutuksen.

Alana Duranilla diagnosoitiin krooninen autoimmuunisairaus lupus, kun hän oli vasta 12-vuotias. Alanan perhe testattiin yhteensopivan munuaisen löytämiseksi, mutta kukaan heistä ei ollut sopiva luovuttaja.

Naisen tyttöystävä Lori kävi myös testattavana ja sai tietää kelpaavansa tähän tärkeään tehtävään. Hän päätti valmistaa mitä suloisimman yllätyksen elämänsä rakkaudelle.

Pari tapasi aikanaan deittisovellus Tinderissä, joten Lori antoi Alanalle paketillisen lahjoja, jonka pohjalla oli iso kortti. Siinä luki ”It’s a Match!” eli vapaasti suomennettuna ”Me sovimme yhteen!”.

Katso koskettava video loppuun asti!

Lähde: PinkNews

Sormus saattaa joskus juuttua sormeen, kun kudos sen ympärillä turpoaa. Syitä voi olla monia ja esimerkiksi epäterveellinen ja suolainen ruokavalio aiheuttavat raajoissa turvotusta.

Sormus on kuitenkin mahdollista irrottaa tällä näppärällä niksillä, jonka kuka vaan pystyy tekemään jo kotioloissa.

https://www.youtube.com/watch?v=8FUDO-jmHOY