Näin ainakin Yhdysvalloissa Minnesotassa suuren Yläjärven rannalla. Tässä valtavassa järvessä kelluu vielä jäälauttoja, mutta innokkaimmat auringonottajat eivät siitä paljon välitä. Uimaan tuskin moni menee, mutta porukka näyttää poseeraavan jäälauttojen päällä kuin merenneidot konsanaan.

Suomalaiset toki olisivat jo tuolla pulikoimassa.


Lähde


Lähde


Lähde


Lähde

Onko sinulle koskaan käynyt niin, että tuijotat vaikka pilviä ja alat hahmottamaan niistä erilaisia hahmoja ja asioita. Näet sitä, mitä sinä haluat nähdä. Tämä on vähän samankaltainen juttu. Kasvojen näkeminen siis.

Jotkin arkipäivän esineet, rakennukset tai paikat saattavat erehdyttävästi muistuttaa kasvoja. Hullunkurisiin naamoihin ei tarvita kuin jotain muistuttamaan silmiä ja suuta, niin rakennamme niistä kasvot mielessämme.


Lähde: Flickr

 

Heavyweight on DJ RascalistaDJ Mista S:stäLovetonesta ja Leo Lotsalessista koostuva yhtye, josta povataan seuraavaa Suomen musiikkiviennin kiintotähteä tällä hetkellä todella kovassa nosteessa ympäri maailmaa olevan EDM (Electronic Dance Music) -skenen tanssiareenoille.

Yhtye julkaisi viime viikolla uuden ”Menthol” -musiikkivideonsa, jonka kertosäe jää helposti soimaan päähän.

”Kappaleessa ruoditaan yleisesti kaikenlaista nillittämistä. Esimerkiksi EU haluaisi rajoittaa menthol-tupakan myyntiä ja päiväkodeissa meititään voidaanko lapsille tarjota pannukakkua jälkiruoaksi. Menthol on biisi itsemääräämisoikeuden puolesta – ja holhousta vastaan”, Leo Lotsaless kertoo kappaleesta.

On olemassa asioita, jotka eivät vaan onnistu, vaikka kuinka suunnittelee, valmistautuu ja tekee päätöksiä. Tähän on koottu 20 sellaista juttua.

Vaikka homma ei aina menekään niin kuin pitäisi, kannattaa aina toki yrittää.

1.

Kirjoitat uskottavaa kommenttia tunnin verran, ja joku ymmärtää kuitenkin väärin, härnää tahallaan tai tarttuu epäolennaisuuksiin.

2.

Käytsä usein täällä? Saanko sun puhelinnumeron, kun kadotin omani? Onko sulla sokeritauti, kun oot noin makee? Meille vai teille? Onko sun vanhemmat simpukoita, kun oot tollanen helmi?

Ei näin. Mutta ehkä joku uusi yhdistelmä voisi toimia. Saanko sun puhelinnumeron tautinen, koska mun vanhemmat on simpukoita?

3.

Kuudenkin henkilön kanssa illallisesta sopiminen voi olla tuskaa.

”Mulle käy vaan tää yks viikonloppu. Mä kävin siellä syömässä just viime viikolla. Mä pääsen töistä vasta ysiltä. Mä en voi olla kauheen myöhään. Joku halvempi ravintola ois kiva.”

4.

Niin varmaan. Musa raikaa, puhelin piippaa ja tietokone hohkaa valoa vielä kahdentoistakin aikaan.

5.

Kahden päivän jälkeen yli puolet on jo syöty kuitenkin.

6.

Tallentava boksi on jatkuvasti päällä ja tallenustila lopussa, koska on ollut pakko nauhoittaa joka ikinen kiva ohjelma, jota ei koskaan tule katsomaan.

7.

Bileiden jälkeisenä aamuna joka ikinen pullo on tyhjä tai vähintäänkin avattu ja puoliksi juotu.

8.

Jostain syystä, kun kello sitten vihdoin herättää, tuntuu paljon paremmalta ajatukselta jatkaa treenin verran unia.

9.

Se tunne, kun kollega tai pomo ei ole tajunnut vitsiä tai on ottanut sen tosissaan, ei ole hyvä tunne. Ei yhtään hyvä.

10.

Koska ”eihän sitä koskaan tiedä”.

11.

Nyt on kyseessä siis ihastus, jolle parin lasillisen jälkeen lähtee ensimmäinen viesti. Tämä tietysti salaa kavereilta, joille on vannottu, etten varmana tekstaa. Toinen viesti lähtee tunnin päästä. Sitten kolmas. Neljäs yhteydenotto on puhelu baarin vessasta.

12.

Ai toitko sä karkkia? Mulla on kyllä tää herkkulakko… Ehkä alotan sen sittenkin vasta kuukauden päästä. Paitsi sillon on ne häät ja siellä on kakku. No parin kuukauden päästä.

13.

Heti sen jälkeen, kun oon ensin käynyt sen profiilissa selvittämässä, kuka toi tyyppi on, joka kommentoi koko ajan. Ja katsomassa, mihin tapahtumiin se osallistuu. Ja onko se tägätty uusiin kuviin. Ja ja ja ja…

14.

Ja sitten viimeisenä iltana jälleen kerran 900 sivua lukematta.

15.

Mutta vuoden päästä sen karvakaulus on jo vähän ärsyttävä ja värikin outo. Eikä se sovi uusien talvikenkien kanssa.

16.

Siis ehkä ensimmäisen kuukauden ajan. Sen jälkeen kerran viikossakin on jo saavutus.

17.

Ei ole olemassa ”vaan yksiä”.

18.

”Mä vaan sovitan” on suurin huijaus ikinä. Ruokaan ei ole rahaa, mutta uusiin kenkiin on aina.

19.

Mutta en kyllä tee muuta kuin imuroin. Enkä ainakaan imuroi hankalista paikoista, kuten sohvan alta. Matotkin tarttuu aina vähän ikävästi imurin suuttimeen.

20.

Paitsi kolme kertaa.

Kissat tykkäävät tunnetusti tökkiä tassuillaan kaikkea mahdollista. Jos kotona sattuu olemaan sellainen kaveri, joka ei läimäise koko Jenga-tornia kumoon, niin tässä on aika hauska aktiviteetti. Kissa tarvitsee luultavasti vähän treeniä (niin kuin me kaikki), jotta siitä saa pelikaverin. Mutta sitten, kun se oppii tämän, niin voi pojat!