Tämä uusi Water is Life:n mainos on herättänyt paljon keskustelua ihmisten nykyisistä ”ongelmista”. Länsimaalaisten ongelmat tuntuvat lähes käsittämättömiltä, kun jotkin ihmiset joutuvat taistelemaan joka päivä saadakseen edes vettä.

Toivomme, että ihmiset olisivat enemmän kiitollisia jokaisesta terveestä päivästä, kavereista ja perheestä, sillä koskaan ei tiedä mitä huomenna saattaa tapahtua.


Käsillään tasapainotteleva nainen hämmästyttää ihmisiä videollaan, jossa hän seisoo käsillään tukien päällä. Naisen voimien ja kehonhallinta ovat aivan omaa luokkaansa, sillä yhden käden varassa taipuminen lähes 90 asteen kulmaan ei voi olla kovin helppoa.


”Dodds TV” niminen yritys luo mitä hauskimpia mainoksia ihmisten nähtäväksi. Tällä kertaa mainostettiin sänkyä, joka on erittäin tilava ja halpa.


Lokakuussa sattui paljon virheitä ja mokia, joista koottiin hullunkurinen video. Joissakin tempuissa sattuu todenteolla, kun taas toisissa selvitään vain säikähdyksellä. Onneksi kenellekkään ei kuitenkaan käynyt pahemmin!


Haalariin pukeutunut mies oli humalassa ja päätti kokeilla hypätä voltin poliisiauton päältä huonoin seurauksin.

Evästevalinnat