Siitä saattaa olla jo tovi, kun viimeksi istahti koulunpenkille. Nyt on loistava tilaisuus kokeilla, kuinka hyvin eri maiden liput ovat vielä muistissa.

Sisarukset Billy ja Emily rullaluistelivat Britain’s Got Talent -ohjelman lavalle itsevarmoina. Kukaan ei osannut odottaa, millainen esitys olisi luvassa. Sitten, kun musiikki alkoi soida ja sisarukset lähtevät liikkeelle, kaikkien suut loksahtivat auki. Yleisö ja tuomaristo pidättivät hengitystään jännittyneinä – esitys kertoo, miksi.

Naimisiinmeno on yksi suurimmista asioista elämässä, josta varsinkin naiset haaveilevat jo pikkutytöstä asti. Unelmien mies on rakennettu pääkopassa valmiiksi jo useaan kertaan, ennen kuin alttarille astuminen tulee edes ajankohtaiseksi. Nyt sinulla on mahdollisuus selvittää, millaisen miehen kanssa juuri sinä tulet menemään naimisiin!

Kaikki lähti siitä, kun äiti Elainer ja tytär Alice löysivät kellaristaan pussillisen vuosikymmeniä vanhoja taskukelloja. Ne olivat liian kauniita jätettäväksi kellariin pölyttymään, joten äiti ja tytär päättivät hyödyntää niitä jotenkin. Käsistään näppärä kaksikko päätti tehdä taskukelloista näyttäviä koruja, joita he lopulta alkoivat myymään. Korut ovat menneet hyvin kaupaksi, ja tilauksia tulee joka puolelta maailmaa.

Vaikka korut ovatkin pikkutarkkaa käsityötä, ei niitä silti ole pilattu hinnalla. Koruja voi ostaa äidin ja tyttären omilta Forage & Find -sivuilta, tai Etsy nimisestä nettikaupasta. Koruja voi tilata myös Suomeen.

Lähde: Etsy, Forage & Find

Netissä on tänä päivänä helppo pyytää neuvoa ja apua ihmisiltä erilaisilla keskustelufoorumeilla. Joskus kuitenkin kannattaa koittaa ratkaista ongelma itse, sillä keskustelufoorumien ystävät saattavat olla hieman liiankin avuliaita.

Tässä alkuperäinen kuva, jossa mies pyytää apua ongelman ratkaisemiseksi.

Onneksi paikalla oli avuliaita ihmisiä, jotka ryhtyivät tuumasta toimeen.

Kyllä luulisi jonkin version kelpaavan!