Terassilla on pieni koirankoppi, joka on luultavasti suunniteltu yhdelle koiralle. Ulospäin sieltä näkyy aluksi yksi peppu ja yksi kuono. Sitten, kun omistaja menee lähemmäs, vielä yksi kuono lisää pilkistää peremmältä. Mutta, kun omistaja kutsuu koiriaan luokseen, kopista kömpii ulos viisi (5) bassettia. Viisi.

Tämä on ihan tavallinen päivä basset hound -kasvattaja Gretchen Hoeyn kotona. Sopu sijaa antaa ja läheisyys lämmittää.

Onko ollut rankka päivä?

Ehkä tämä kooste saa ajatuksesi ainakin hetkeksi muualle arkipäivän murheista. Näitä kuvia joutuu nimittäin pohtimaan jonkin aikaa ennen kuin ne oivaltaa.

1.

Lähde: Tumblr

2.

Lähde: Moillusions

3.

Lähde: Tumblr

4.

Lähde: Reddit

5.

Lähde: Dezeen

6.

Lähde: brusspup

7.

8.

Lähde: Reddit

9.

Lähde: brusspup

10.

Lähde: brusspup

Viikko sitten netissä levisi laajalti video, jossa pyydettiin 20 toisilleen tuntematonta ihmistä suutelemaan toisiaan. Kyseessä oli kuitenkin amerikkalaisen vaatemerkin erittäin onnistunut mainoskampanja.

Nyt tästä videosta on tehty parodioita, ja tässä on ehdottomasti paras. Sen nimi on Ensinuuhkaisu, ja siinä on pyydetty toisilleen tuntemattomia koiria haistelemaan toisiaan.

Ashley Trenner alkoi käymään solariumeissa teini-ikäisenä. Hän ajatteli, ettei haittaa, vaikka hän kuolisi – kunhan hän kuolee ruskettuneena. Nyt, hän katuu sitä päivää, kun astui ensimmäistä kertaa solariumpalveluita tarjoavaan kauneussalonkiin.

Ashley täytti juuri 40 vuotta eikä ole varmaa, selviääkö hän vuoden eteenpäin.

32-vuotiaana hänellä todettiin ensimmäisen kerran melanooma eli erittäin vaarallinen ihosyöpä. Nyt, kun hän täytti juuri 40 vuotta, ja syöpähoidoista huolimatta kasvaimet ovat levinneet ympäri kehoa, hän haluaa varoittaa muita.

”Se ei ole sen arvoista. Minä lupaan, se ei ole sen arvoista.”

 

 

Pelon kiertokulku on selvitetty ja se pätee lähes kaikkiin eläviin olentoihin. Tutkimus tehtiin eräässä yliopistossa ja  testitulokset ovat herättäneet suurta hämmästyneisyyttä.

Lähde: Imgur.com