Mitenkäs menikään se sanonta, että ei se koko vaan miten sitä käyttää. Tämä ainakin todistaa tuon väitteen todeksi. Pieni koira, joka mahtuu itse kokonaan ruokakuppiin, jonka päällä se seisoo, ei laske isompaa kaveriaan lähellekään sitä. Syy tähän on se, että kuppi on täynnä ruokaa. Isompi Tuolla pienellä koiralla on kyllä valtava ego!

Kaksi kuukautta vanhalla englanninbulldogin pentu Sophiella on erikoinen tapa viihdyttää itseään. Se kierii pihalla rinnettä alas. Tällä videolla Sophie tekee sen ensimmäisen kerran. Koira asettuu selälleen nurmikolle, työntää sitten itsensä ympäri ja antaa rinteen tehdä loput.  Ja eikun uudestaan!

Nyt, maaliskuussa 2014, Sophie on jo puolivuotias, mutta tykkää silti kieriskellä aina välillä, vaikka murrosikä alkaa pukata päälle.

EmiSunshine on vasta 9-vuotias, mutta osaa silti jo laulaa taitavasti, soittaa ukulelea, banjolelea, mandoliinia, kazoota ja pianoa. Hänen sukunsa on aina ollut musikaalista porukkaa, joten ei ole ihme, että EmiSunshine on synnynnäinen lahjakkuus musiikin saralla. EmiSunshinen bändi koostuu lähinnä sukulaisista. Tyttö laulaa, isä soittaa bassoa, setä soittaa lyömäsoittimia sekä hänen vanhin veljensä soittaa mandoliinia.

Tällä videolla EmiSunshine esiintyy Tennesseessä sijaitsevalla kirpputorilla. Hän laulaa Jimmie Rodgersin kappaleen ”Blue Yodel No. 6”

 

Ensin videolla näkyy pieni silkkiterrieri, joka pomppii sängystä toiseen. Koira näyttää tuijottavan samalla todella intensiivisesti jotakin. Se jokin on hamsteri, joka möllöttää häkissään huoneen toisella puolella. Terrieri on niin intopiukeana, ettei se pysy paikallaan. Onneksi sänky on sen verran kaukana häkistä, että hamsteri saa tunkea ruokaa poskiinsa ihan rauhassa.

Vanhat valokuvat tuovat erilaisia muistoja mieleen. Tunteetkin saattavat nousta pintaan, kun näet, miten paljon ihmiset ja maailma ovat vuosien saatossa muuttuneet.

Ohessa nähdään vanhoja valokuvia, jotka on sommiteltu samaan maisemaan, missä alkuperäisetkin kuvat ollaan otettu. Tosin monia vuosia myöhemmin. Vaikka kuvissa esiintyvät ihmiset ovatkin kasvaneet ja muuttuneet vuosien saatossa, niin kuvauspaikka on säilynyt melko samanlaisena jokaisessa kuvassa.

Idea tällaisiin kuviin tuli 22-vuotiaalta Taylor Jonesilta täysin vahingossa. Hän kävi läpi vanhempiensa vanhoja valokuvia ja näki yhdessä kuvassa veljensä pienenä, istumassa samalla keittiönpöydällä kuin missä Taylor istui itse sillä hetkellä. Siitä ajatus kuviin lähti, ja Taylor toteutti sen kuuden eri perheen ja heidän vanhojen valokuviensa avulla. Taylor on myös julkaissut valokuvista kirjan.

 

Lähde: dearphotograph.com