Thaimaassa kuvattu video on saanut ihmiset erittäin surullisiksi ainakin aluksi. Tällä videolla on nimittäin huvittava käänne, kun autonkuljettaja tulee ja ajaa koiran pois autotieltä. Koira alkaakin yhtäkkiä kävelemään aivan tavallisesti, eikä sillä ole minkäänlaista ongelmaa.

Koira oli erittäin taitava näyttelijä ja se on varmasti saanut elämänsä aikana kilokaupalla ruokaa ihmisiltä, jotka luulivat sitä loukkaantuneeksi.

Pitbull oltiin hylätty ja se taistelu selviytyäkseen ja löytääkseen ruokaa itselleen päivittäin. Eläintä oltiin luultavasti kohdeltu kaltoin, sillä se pelkäsi hoitajia, jotka yrittivät auttaa sitä. Hoitajat keksivät kuitenkin keinon, jolla he saivat koiran häkkiin, jonka jälkeen sitä pystyttiin auttamaan paremmin.

On uskomatonta nähdä, kuinka koira muuttuu pelokkaasta onnelliseksi ja ainut asia, mitä se haluaa on rakkaus. Koira pussaa lopussa myös kissaa, mikä on pitbulleille aika harvinaista.

Joskus on vain yksinkertaisesti liian vaikea nousta sängystä. Sen tietää myös tämä koiranpentu, joka osoitti mieltään omistajalleen.

Omistajan oli lähdettävä töihin ja sitä ennen koira täytyi viedä lenkille. Eläin oli kuitenkin pienten lasten tavoin halunnut valvoa pitkään, eikä mennä nukkumaan jo yhdeksältä illalla. Tämän seurauksena koira oppi, että olisi kannattanut kuunnella isää ja mennä nukkumaan ajoissa.

Katso videolta, kuinka koiranpentu osoittaa mieltään ja kieriskelee sängyssä.

Pienet teot voivat joskus saada aikaan suuren muutoksen vähäosaisemman elämään. Turkkilainen mies ei halunnut jättää katukoiraa oman onnensa nojaan. Mies näki, kuinka eläin paleli rakennuksen portailla, johon se oli mennyt suojaan lumituiskulta.

Mies sai tekonsa seurauksena kunniakirjan kaupungin pormestarilta ja maininnan esimerkillisestä inhimillisestä käytöksestä.

Koiranomistajien on hyvä olla tietoisia tästä vaarasta, joka voi johtaa pahimmillaan jopa eläimen kuolemaan. Ollie-koiraa oltiin viemässä lopetettavaksi lääkäriin, sillä se oli halvaantunut, eikä pystynyt myöskään syömään tai ulostamaan.

Juuri ennen piikin antamista eläinlääkäri huomasi jotain koiran korvan takana, joka muutti kaiken.