Kaukosäätimessä on jotain maagista. Sen haltijalla on valtaa ja voimaa yli kaikkien muiden. Myös tämä pieni poika tietää sen. Aina kun kaukosäädin vilahtaa hänen silmiensä edessä, poika menee niin intopuikeaan asentoon, etteivät vanhemmatkaan voi olla nauramatta. Pojan silmät levähtävät selälleen ja kädet alkavat vispata ilmaa. Näin voi toki käydä kenelle tahansa, jos säädin on väärän henkilön käsissä.

Tässä ehkä paras kuuntelija, jonka kukaan bändi voi keikalleen saada.

Laulaja Josh Williams hämmentyy hetkeksi, kun linnunpoikanen laskeutuu hieman kömpelösti kitaran päälle, mutta hän jatkaa silti reippaasti kappaleen loppuun. Tosin kitaran soittaminen ei onnistu, sillä lintu nököttää siinä tyytyväisenä siliteltävänä.

Tällä videolla näkyy koira, jonka sydän on kultaa. Koira yrittää epätoivoisesti pelastaa maassa olevia kuolleita kaloja työntämällä kuonolla niiden päälle vettä. Uskomattominta tässä kaikessa on se, että koira ymmärtää, mitä kalat tarvitsevat. Syytä siihen, miksi kalat lojuvat maassa, ei ole tiedossa.

Melvyn ja Doris Amrine ovat olleet naimisissa 60 vuotta. Kolme vuotta taaksepäin Melvynillä todettiin alzheimerin tauti, joka on dementiaa aiheuttava muistisauraus. Tämä on ollut erityisen rankkaa Dorikselle, sillä hänen rakkaimmallaan on vaikeuksia muistaa sellaisia sydämelle tärkeitä asioita, kuten esimerkiksi heidän ensitapaamistaan, kosintaa ja häitään.

Eräänä päivänä Melvyn katosi pihalta, ja Doris soitti hätäkeskuskeen. Poliisit löysivät miehen läheisestä ostoskeskuksesta. Hän oli kävellyt yli 3 kilometriä tehdäkseen sen, mitä hän tekee joka äitienpäivä – antaa vaimolleen kukkia.

Vaimo purskahti kyyneliin. Hän huomasi, että Melvynin sydän muistaa vielä.

 

Jos on ollut huono päivä, tämä video piristää varmasti. Ainakin se on piristänyt jo 160 miljoonaa kertaa Youtubessa, sillä niin monta kertaa sitä on katseltu. Harvoin nämä ”ihminen puhuu eläimen äänellä”-videot onnistuvat yhtä hyvin kuin tämä klassikko. Klassikon tunnistaakin juuri siitä, että sen voi katsoa kyllästymättä uudelleen ja uudelleen. Niin kuin tämän videon.