Japanilainen taiteilija Kumi Yamashita tekee mahtavia taideteoksia valon ja erilaisten esineiden avulla. Oikeaan asentoon ja paikkaan laitetut esineet pystyvät muodostamaan mitä hienoimpia hahmoja ja symboleita valon ollessa kohdillaan.
Tässä taiteilijan hienoimpia teoksia!
Origamit

Numerot muodostavat lapsen kasvot

Tuoli

Aakkoset

Istuvillaan oleva hahmo

Kulkureitti
Lähempää otettu kuva yllä olevasta kuvasta

Kaupungin näkymä

Kysymysmerkki

Rakastavaiset

Pilvet

Muista katsoa kuvaajan nettisivut: kumiyamashita.com

Hollannissa asuva poika suuttui pikkuveljelleen, kun hän servasi tämän Facebookissa. Kostoksi mies päätti tehdä hieman rankemman jekun, ja pisti veljensä huoneen kokonaan uusiksi.

Veljen ilme muuttuu iloisesta hieman kotiintultua.

Amerikkalainen tyttö julkaisi muutama tunti sitten kuvan silmästään yhteisöpalvelu Reddittiin ja kysyi mitä silmälle pitäisi tehdä. Lääkäreiden mukaan kyseessä on erittäin paha silmätulehdus, joka on levinnyt silmän ulkopuolelle. Silmään muodostunut kalvo tulee poistaa leikkauksella, jonka jälkeen tyttö saa antibiootteja. Tämä kuva on hyvä esimerkki siitä, kuinka pieni ja helppohoitoinen tauti voi huonosti hoidettuna muodostua todelliseksi riesaksi.

Kuvan lähde: imgur.com

Koko Suomi on kohissut viimeisten päivien aikana Ylen aikaansaamasta Mannerheim-elokuvasta. Elokuvan pääosaan marsalkkaa esittämään valittiin nimittäin tummaihoinen Telley Savalas Otieno. Otienoa on mm. siteerattu Kenian loistokkaimmaksi näyttelijäksi, mutta suomalaisia tämä ei ole hetkauttanut.

Nyt itse internet on vastannut kohuun tekemällä parodiakuvia Marski-kohuun pohjautuen. Joukosta löytyy esimerkiksi Jussi Halla-aho Marthin Luther Kinginä, ja Kalevala on muuttunut raivoisaksi muslimijoukoksi.

Emme kannusta rasistiseen toimintaan, ottakaa kuvat huumorilla ihmiset hyvät.

Applen tavaramerkkinä toimiva omena löytyy jokaisesta firman tuotteesta, iPhoneista Macbookkeihin. Applen laitteet on myös aina suuniteltu erittäin siisteiksi, eikä niistä paljoakaan yksityiskohtia löydy.

Tässä koosteessa esittelemme teille luovia ratkaisuja Macbookkien takakannesta löytyvään hohtavaan omenaan.


Evästevalinnat