Ensin juoksupyörässä on yksi hamsteri. Sitten sinne kiipeää toinen, ja loppu onkin historiaa. Vaikea sanoa, mitä näiden pikku veijareiden päässä liikkuu, mutta meno on ainakin aika hurjaa. Tämä ei nimittäin näytä miltään ensikertalaisten puuhalta vaan selkeästi on ihan ammattijuoksijat kyseessä. Saattaa olla hieman pää pyörällä molemmilla.

Oletko joskus tuskaillut vaikeiden kertolaskujen parissa esimerkiksi pistokokeissa? Nyt ongelmaan on keksitty ratkaisu, sillä tämä tekniikka tekee jokaisesta ihmisestä laskemisen ammattilaisia. Piirrät vain viivoja ja lasket niiden avulla vaikeimmankin kertolaskun!

Tyyli on alunperin kotoisin Kiinasta ja Japanista.

 

Tämän vuoden Britain’s Got Talent -ohjelmassa ollaan nähty taas huikeita esityksiä ja persoonia. Yksi niistä on Lettice Rowbotham, joka soittaa viulua ennennäkemättömällä tavalla.

Kykyjenetsintäkilpailuissa on syytä erottua joukosta, sillä suuria lahjakkuuksia on niin paljon. Musikaalisella Letticellä on tarjota jotain uutta, mitä ei olla ennen nähty talent-kilpailuissa. Hän soittaa viulua asenteella!

Aviopari sai tietää odottavansa lasta. He halusivat yllättää iloisella vauvauutisella naisen isän, joka on puhunut vihjailevaan malliin perheenlisäyksestä siitä lähtien, kun pari meni naimisiin.

Vihdoin odotus palkitaan, kun tuleva isoisä saa tietää saavansa lapsenlapsen. Pari antoi miehelle paketin, josta paljastui vauvan tutti. Hän ei vielä siinä vaiheessa ymmärtänyt vihjettä, mutta purskahti pian onnenkyyneliin luettuaan sen mukana tulleen viestin.

Australialainen opiskelija Nima Raoofi teki neljän minuutin videon yhtenä koulutyönään.

Harva meistä hyväksyy itsensä sellaisena kuin on. Kadehdimme toisia ja haaveilemme asioista joita muilla on, mutta itsellä ei. Tämä lyhytelokuva näyttää loistavan esimerkin siitä, kuinka monien asioiden todellisuus ei näy päällepäin. Näemme vain sitä mitä tahdomme nähdä, emmekä keskity muiden ihmisten heikkouksiin.

Hyväksy itsesi sellaisena kuin olet, sillä sinun vahvuutesi voivat olla toisten heikkouksia. Sinulla on jotain mitä jollakin toisella ei ole, sekä toisinpäin.