Tästä videosta tarttuu hyvä fiilis. Mies soittaa kitaraa ja laulaa pitbullilleen. Koira tykkää kovasti kuunnella ja kiipeääkin miehen taakse halimaan. Se asettaa päänsä miehen kaulaa ja poskea vasten ja rentoutuu silminnähden.

Yleensä kampanjat eläinten puolesta pyrkivät siihen, että ihmiset kokevat sääliä eläimiä kohtaan. Tämä australialainen koirien löytöeläinkoti keksi jotain erilaista. Kampanjan nimi on The Human Walking Program. Ideana on pelastaa toimistoissa nököttävät yksinäiset työntekijät, joita kukaan ei vie ulos.

Kampanjan tuloksena kaikki koirat adoptoitiin.

Gregory Vance istui talonsa kuistilla kahden kaverinsa kanssa myrskyn riehuessa Länsi-Virginiassa. Yhtäkkiä salama iski isoon puuhun kaataen sen maahan. Gregory jäi puun alle, samoin miehen ystävät jäivät jumiin. Puhelin ei toiminut.

Gregoryn 10-vuotias tyttö Brianna keksi käyttää sosiaalista mediaa hälyttääkseen apua. Hän julkaisi Facebookissa videon.

Teimme aikaisemmin jutun samankaltaisesta aiheesta. Artikkelissa käsiteltiin vääristyneitä kauneusihanteita sekä kansikuvien malleja, jotka ovat käsitelty kuvanmuokkausohjelmilla täydellisyyden ääripäähän. Video näytti, miten paljon julkkisten kuvia käytännössä muokataan. Kyseisen jutun voit katsoa täältä.

Tämä video näyttää taas hyvän esimerkin siitä, miten nuoret tytöt joutuvat väkisinkin katsomaan joka päivä langanlaihoja ja ylimuokattuja naisia mainoksista sekä lehdistä. Tytöt ottavat esimerkkiä näkemästään, ja haluavat näyttää samalta kuin mainosten mallit.

Doven mainos kehottaa puuttumaan lasten vääristyneisiin kauneusihanteisiin, ennen kuin huono itsetunto pistää turvautumaan kauneusleikkauksiin tai liialliseen laihdutukseen.

Thaimaassa nähtiin hauska ja näyttävä sotilasparaati, josta ei rytmiä ja reagointikykyä puuttunut. Sotilaat onnistuivat esiintymään rytmissä pysyen, luoden aaltoja ja muita ketjuna tapahtuvia liikkeitä. Jokaisen ryhmässä olevan henkilön rooli on tärkeä täydellisen lopputuloksen takaamiseksi.

Paraati oli huikea ja näyttävä, joten antaa videon puhua puolestaan.