Tässä on jotain, mitä ihmetellä. Mies alkaa piirtää viivoja paperille eikä mene kauaa, kun niistä muodostuu optinen illuusio kolmiulotteisesta kolosta. Homma sujuu aika vaivattomasti ja helposti, joten tällaisella tempulla voi yllättää kaverin sellaisetkin tyypit, jotka eivät muulloin pääse loistamaan piirustustaidoillaan. Ei muuta kuin kokeilemaan!

Äiti sai tallennettua kauniin hetken videolle. Hän asetti pienet kaksostytöt mahalleen vastakkain, jolloin ne alkoivat jutella keskenään. Jutteluaiheet ja -taktiikka ovat omaperäisiä, toinen kavereista kertoo tarinansa suhteellisen naristen, mutta onneksi kaveri ymmärtää. Parasta on, kun pienet tytöt tarttuvat toisiaan käsistä.

Moni, joka rakastaa työtään, tekee vapaa-ajallaan samoja juttuja kuin töissä – ihan niin kuin tämä mies Joseph Reginella. Hän on lelu- ja lavastesuunnittelija.

Hän suunnitteli ja toteutti upean haikehdon veljensä vastasyntyneelle pojalle. Idea on napattu tunnetusta Tappajahai-elokuvasta.

Kyllä uni maittaa!

Tässä vähän isompi versio.

Testattu myös kissalla. Toimii.

Lähde: Josephs Reginella Facebook

Viisi nuorta 7-11-vuotiasta poikaa tapaavat tytön, jota he eivät ole nähneet aikaisemmin. Heitä pyydetään kuvailemaan tyttöä, silittämään tätä ja lopulta lyömään. Katso, miten he reagoivat.

Tämän italialaisen videon tarkoitus on ottaa kantaa naisiin kohdistuvaan väkivaltaan näyttämällä, miten lapset siihen reagoivat.

7-vuotias Angelina Jordan on noussut julkisuuteen voitettuaan Norjan Talent-kilpailun. Vaikka Angelina on vasta 7-vuotias, hänen lauluäänensä on parempi kuin monella muulla huippuartistilla. Hänen laulunsa on omaperäistä ja tyylikästä, jota on ilo kuunnella.