Joku oli jättänyt kameran videokuvaamaan maisemaa päivän ajaksi. Joku toinen päätti kuitenkin osallistua tämän kauniin luontoelokuvan tekemiseen tökkimällä ja nuolemalla kameraa ja sen linssiä. Onneksi se joku oli niin söpö ja herttainen, että se teki tästä videopätkästä vaan entistä paremman.

Halloweenia juhlitaan viimeinen päivä lokakuuta. Varsinkin Yhdysvalloissa lapset odottavat juhlaa kovasti, sillä halloweeniin kuuluu tunnettu karkki vai kepponen -perinne. Lapset kiertävät pelottavissa naamiaisasuissa talosta taloon keräämässä karkkia sanoen ”karkki vai kepponen”. Jos talon asukas antaa karkkia, lapset poistuvat ja jatkavat seuraavaan taloon. Jos asukkaalla ei ole antaa karkkia, niin he tekevät asukkaalle kepposen.

Lapset keräävätkin usein ison kasan herkkuja, mikä on heille kultaakin kalliimpi aarre. Voi siis vain kuvitella, kuinka pikkuiset reagoivat kuullessaan, että vanhemmat ovat syöneet kaikki karkit makeannälkäänsä.

Lillie McCloud on 54-vuotias kolmen lapsen äiti, sekä seitsemän lapsenlapsen isoäiti. Hän osallistui Yhdysvaltojen The X Factor -ohjelmaan, tavoitteenaan voittaa koko kisa. Tavoite ei ole kovin kaukaa haettu, sillä hänen uskomattoman hyvä äänensä saa monelle aikaan kylmät väreet. Ihmetystä saa aikaan myös Lillien ikä, sillä laulajakaunotar näyttää ikäistään paljon nuoremmalta.

Hän on aina tiennyt haluavansa laulajaksi, mutta vasta nyt nainen kokee olevansa siihen täysin valmis. Hän laulaa videolla CeCe Winansin kappaleen “Alabaster Box”.

Tuuli puhalsi lähes 100 kilometrin tuntivauhtia, kun Sue Drummond oli Bibi-koiransa kanssa kävelyllä. Kova tuulenpuuska heitti pienen koiran isolta laiturilta alas mereen eikä koira päässyt enää takaisin. Paikalla sattui onneksi olemaan nuori sankari Raden Soemawinata, joka oli saapunut satamaan ripottelemaan isoäitinsä tuhkat mereen. Mies ei miettinyt kahta sekuntia pidempään vaan riisuutui nopeasti ja hyppäsi mereen. Bibi-koira pelastui ja omistaja on varmasti ikuisesti kiitollinen tästä urheasta teosta.

Koirat eivät välttämättä tajua varoa heikkoa jäätä. Videolla oli sattua todella ikävä tilanne, mutta onneksi paikalla oli nuori venäläismies, joka pelasti koiran hädästä. Matka ei todellakaan ollut lyhyt, sillä jääkylmässä vedessä hyväkuntoinenkin ihminen jähmettyy melko nopeasti.

Onneksi tilanne kuitenkin päättyi hyvin ja koira pääsi takaisin kuivalle maalle ja lämpöiseen kotiin.