Rachel ja Nick osallistuivat Blue Journey -varjotanssillaan amerikkalaiseen kykyjenetsintäohjelmaan. Yleisö yllättyi jo heti alkumetreillä, sillä näyttää siltä, että tanssijoiden varjot heijastuvat taustalla olevalle valkokankaalle. Näin ei kuitenkaan ole. Taustalla pyörii valmiiksi kuvattu varjotanssi, joka elää omaa elämäänsä. Kaunista.

Lumilautailijakaverukset eivät olleet uskoa silmiään, kun he olivat laskemassa alas vuorenrinnettä ja huomasivat rinteessä jotakin epätavallista. Keskellä lumen peittämiä mäkiä ei nimittäin yleensä näe hevosta, ja jos näkee, se on luultavasti suuressa hädässä. Joka tapauksessa tärkeintä on, että nämä nuorukaiset päättivät lähteä auttamaan eläintä.

Hevosen jalat olivat kohmeessa, ja se oli nälissään. Onneksi kaveruksilla oli kuitenkin ruokaa, joka kelpasi myös hevoselle. Kun hevonen oli syönyt ja saanut jalkansa vapaaksi lumen keskeltä, se lähti laskettelijoiden kanssa liikkumaan hitaasti alas vuorenrinteeltä.

Hevosen omistaja löytyi nopeasti ja hän kertoi, että hevonen oli ollut neljä päivää poissa karattuaan tallistaan. Ilman näiden kahden lumilautailijan apua eläin olisi luultavasti jäätynyt kuoliaaksi.

18-vuotias Jamie Raines alkoi käyttää testosteronia kolme vuotta sitten. Ensimmäinen kuva on otettu sinä päivänä, kun hän sai hormonit käteen. Siitä päivästä lähtien hän alkoi ottaa joka päivä yhden kuvan itsestään. Tätä jatkui kolme vuotta.

Ensimmäinen kuva.

Jamien tarkoitus oli ottaa kuvia vain ensimmäisen vuoden ajan, mutta hänelle ei vielä tuolloin kasvanut karvoja naamaan, joten hän jatkoi kuvaamista.

Lopulta muutoksia hänen kasvoissaan alkoi tapahtua.

Pian hän huomasi, että pyöreys poskista katosi, kasvot pitenivät ja nenä kasvoi.

Kahden vuoden jälkeen kasvoihin alkoi vihdoin tulla karvoja.

Parta ja viikset alkoivat näkyä jo ihan selvästi, ja Jamie oli innoissaan.

Kolmen vuoden jälkeen hänen kasvonsa näyttivät jo miehen kasvoilta.

Jamie otti uuden kuvan tismalleen samoissa vaatteissa kuin kolme vuotta aikaisemmin, matkan vasta ollessa alussa.

Jamien tyttöystävä on ollut tukena ja turvana.

1400 kuvasta tuli lyhyt videopätkä, jossa näkyy konkreettisesti koko matka:

Tällainen vaatii rohkeutta. Edes ihmisen, joka ei halua vaihtaa sukupuolta, on usein vaikea olla oma itsensä, joten kaikki kunnia tälle nuorelle miehelle.

Lähde: BuzzFeed / Youtube

Saksanpaimenkoira Tinni asustaa Norjassa. Tinni oli omistajansa Torgeir Bergen kanssa metsässä, kun puskista alkoi yhtäkkiä kuulua rapinaa. Sieltä pomppasi esiin pieni ketunpoikanen, joka sai myöhemmin nimekseen Sniffer.

Koira ja kettu alkoivat heti leikkiä keskenään. Omistaja epäili, että ketun emo oli kuollut, ja siksi se etsi koirasta leikkikaveria ja ystävää. Tästä metsäretkestä alkoi seikkailu, joka jatkuu edelleenkin. Tinni nimittäin käy metsässä joka ikinen päivä leikkimässä kettukaverinsa kanssa. Siitä alkoi elinikäinen ystävyys.

Tinnistä ja Snifferistä on tullut parhaita ystäviä.

Koira asustaa Norjassa yhdessä valokuvaaja Torgeir Bergen kanssa.

Eläimien välille kehittyi nopeasti side, kun pieni ketunpoikanen tuli etsimään uutta kaveria.

Ajan myötä Bergeiristä on tullut vahva turkistarhauksen vastustaja, kun hän on nähnyt, kuinka ihastuttava kettu Sniffer on.

”Ketut ovat luonteelta ja vaistoiltaan aivan samanlaisia kuin koirat. Tämän vuoksi on kauheaa ajatella kaikkia niitä kettuja, jotka joutuvat elämään vankeudessa koko elämänsä ajan”, kertoo Bergeir.

Harva ystävyys vetää vertoja tälle tutkaparille.

Kaksikko on usein niin leikkiensä lumoissa, etteivät ne edes huomaa, kun Bergeir valokuvaa niitä.

Tinnin ja Snifferin tarina on hyvä esimerkki siitä, että oikea ystävyys ei katso ulkonäköä tai rotua.

Kuvat: Facebook

Via: Newsner

Ohhoh.

Ensin se näyttää ihan tavalliselta hyppynaruttelulta, jota meistä jokainen teki jo viisivuotiaana. Mutta lopun kaikkiaan Adrienn Banhegyi, hyppynarulla hyppelyn maailmanmestari vetää kyllä pohjat kaikelle amatöörihyppelylle. Tuota ei ihan hetkessä opi.

Evästevalinnat