Tämä video on kerännyt muutamassa viikossa jo yli 12 miljoonaa katselukertaa eikä ihme. Näiden kahden lapsen yhteislaulu kappaleesta You Raise Me Up saa sekä live-yleisön että nettikansan ihon kananlihalle. Jeffrey Li on 10-vuotias ja Celine Tam vasta 7. Kappaleesta on tehty kymmeniä covereita, mutta tämä vie kyllä heittämällä koko voittopallin mukanaan.

Tutuista vihanneksista on kiva välillä tehdä jotain hieman eksoottisempaa. Koristeet ruoka-annoksien vieressä piristävät mukavasti yhteisiä ruokailuhetkiä. Moni myös sanoo, että visuaalinen osa on lähes yhtä tärkeää kokkauksessa kuin ruoan maku.

Tässä artikkelissa on 3 vinkkiä, joiden avulla voit tehdä sipulista, kurkusta ja porkkanasta todella näyttävän näköisiä vain muutamassa minuutissa.

1. Punasipulista kaunis kukka

Kuori sipuli ja vedä siihen veitsellä viiltoja, jotka ulottuvat sen ytimeen asti.

Tällä tavalla:

Tee sahalaitaista kuviota.

 Avaa sen jälkeen sipuli.

Leikkaa kanta pois.

Irrota sipulin eri kerrokset toisistaan ja asettele ne uudelleen.

Ja lopputulos näyttää tältä:

Youtube

2. Simppeli koriste kurkusta

Leikkaa kurkku vinottain puoliksi.

Leikkaa sen toinen pää pois.

Tämän jälkeen halkaise kurkku.

Tee kurkkuun ohuita siivuja. Käytä apuna hammastikkuja, jotta et halkaise vihannesta kokonaan.

Tee viiltoja loppuun asti.

Tämän jälkeen taivuta kurkku haluamaasi muotoon.

Ja valmista tuli!

Youtube

3. Porkkanalehti

Halkaise porkkana.

Leikkaa paksummasta päästä ohut siivu.

Tee siivusta lehden muotoinen.

Tee lehden reunaan lovia.

Kun lovet ovat valmiita, lehti näyttää tältä:

Sen jälkeen kaiverra lehteen reikiä.

Ja lehti on valmis!

Porkkanan väri sopii lisäksi ihanasti syksyyn! 

Youtube

81-vuotias Bob Wood halusi saada vahvistimensa kuntoon ja vei ne kitarakauppaan korjattavaksi. Kun kaikki oli kunnossa, Bob halusi testata niitä paikan päällä, joten hän tarttui kitaraan ja alkoi soittaa. Henkilökunta oli hämmästänyt vanhan miehen mielettömistä soittotaidoista ja kuvasi hänen testinäppäilyjään videolle, joka levisi nopeasti netissä. Mieletöntä!

Keng Lye on singaporelainen taiteilija. Hän maalaa pääosin 3D-taidetta, käyttäen apunaan akryylimaaleja sekä hartsia. Hartsi on liimaa tai polymeeriseosta, josta kovettamalla tehdään muovia.

Ensin valitaan astia, mihin haluaa taideteoksensa tehdä. Pohjalle kaadetaan hieman synteettistä polymeeriseosta, josta tulee kovaa muovia sekoittamalla siihen pieni määrä kovetinainetta, joka aiheuttaa kemiallisen reaktion. Kovettuneen muovin päälle maalataan akryylimaaleilla eri kerroksia. Maalikerroksien väliin kaadetaan aina hiukan hartsia, jotta kuviosta tulee kolmiulotteinen.

Lopputulos on lumoava, kun elementit näyttävät leijailevan astiassa. Hyvin suosittuja 3D-maalausaiheita ovat kultakalat ja muut vedessä elävät eläimet, sillä kovettunut muovi näyttää nesteeltä.

Ohessa Keng Lyen upeita töitä, mitä voi katsoa lisää hänen Facebook-sivultaan.

© KENG LYE

© KENG LYE

 

© KENG LYE

© KENG LYE

© KENG LYE

© KENG LYE

 

© KENG LYE

© KENG LYE

© KENG LYE

© KENG LYE

© KENG LYE

 

© KENG LYE

© KENG LYE

© KENG LYE

© KENG LYE

 

© KENG LYE

© KENG LYE

© KENG LYE

Tässä erään toisen taiteilijan, Emil Haugen demonstraatio maalauksen eri vaiheista:

Ashley Lang joutui jättämään hyvästit rakkaalle kaksitoistavuotiaalle kultaisennoutajalleen Wagnerille. Koska he kävivät yhdessä aina nurmikentällä leikkimässä, Ashley halusi sirotella tuhkat tuolle samaiselle nurmelle. Ashleyn ystävä otti tilanteesta kuvan, joka sai molemmat kyynelehtimään. Ilmassa leijuva tuhka muodosti nimittäin kuvan koirasta. Ihan kuin Wagner olisi tosiaan päässyt vihdoinkin juoksemaan ikivihreälle nummelle ilman kipuja.