“Jes, vihdoinkin omaa aikaa, kun omistaja lähti töihin.”

Nämä kissat ovat luulleet olevansa yksin ja toteuttaneet asioita, mitä ei kehtaisi tehdä omistajan ollessa paikalla. Vähän painimatsia, laatikoiden tutkimista ja koiran kanssa halailua – kaikkea sellaista, mistä ei saa jäädä kiinni.

Mutta miten naamat vääntyykään, kun kisut yllätetään, ja ne jäävät kiinni itse teossa?

1.

Lähde

2.

Lähde

3.

Lähde

4.

Lähde

5.

Lähde

6.

Lähde

7.

Lähde

8.

Lähde

9.

Lähde

10.

Lähde

11.

Lähde

12.

Lähde

13.

Lähde

14.

Lähde

15.

Lähde

16.

Lähde

Via: BuzzFeed

Ensin käytävältä kuuluu, kun erään nelijalkaisen kynnet rapisevat lattiaa vasten. Sitten kulman takaa ilmestyy iso peti ja lopuksi sitä nöyrästi kantava vinttikoira. Tämä suloinen otus on sitä mieltä, että peti on kertakaikkisesti sentään laitettu väärään paikkaan. Oikea paikka on olohuoneessa, isojen ikkunoiden vieressä, auringonpaisteessa. Siinä on hyvä olla ja ottaa päiväunet.

Harvoin näkee näin läheltä kuoriutumisen ja syntymän ihmeen. Tämä mies pääsi todistamaan sen ihan omassa kodissaan, sillä hänellä on lemmikkeinä aikuisia kameleontteja. Ja sitten tämä muna. Sieltä alkaa kuoriutua pienen pieni sininen kameleontin poikanen. Kun se pääsee ulos, se lähtee tutkimaan suurta maailmaa – joka tässä tapauksessa on vasta miehen käsi.

Pienellä Mason-pojalla on ystävä, joka tykkää halimisesta. Tämä ystävä on kana, jonka nimi on Love Bird. Mason on käynyt parturissa, ja nyt hän menee esittelemään uutta tukkaansa kaverilleen.

Joskus kana auttaa myös läksyjen kanssa, kuten alla olevalta videolta voi nähdä. Nämä videot muistuttavat siitä, että eläimitkin kaipaavat läheisyyttä ja välittämistä – ei kaltoinkohtelua ja epäkunnioitusta.

Yhdysvalloissa sijaitsevassa eläintarhassa tapahtui jotakin koskettavaa. Pieni tyttö juoksenteli lasitankin ulkopuolella, ja häntä seurasi merileijona. Leikki sujui hyvin, kunnes tyttö kaatui.  Tilanteen jälkeen merileijona pysähtyi heti ja jäi varmistamaan, ettei pienelle tytölle sattunut kuinkaan.

Merileijonan eleen vilpittömyys on todella koskettavaa katsottavaa, ja se nostaa arvostusta entisestään eläinkuntaamme kohtaan.