Ronan ja Emma Lally asuvat pienellä maatilalla Irlannissa. Pariskunnalla oli entuudestaan jo kaikenlaisia eläimiä lampaista kanoihin, mutta he halusivat laumaansa vielä ankkoja, joten he ostivat kolme hedelmöitettyä munaa.

Sinä päivänä, kun ankanpoikaset kuoriutuivat, ne samalla myös katosivat ja jäljellä oli vain pelkät kuoret. Ronan ja Emma pelkäsivät pahinta. Ehkä maatilalla asusteleva Della-kissa oli käynyt napostelemassa ne parempiin suihin.

Ankanpoikaset olivat kateissa 6 tuntia ennen kuin pariskunta sai selville, mitä oli tapahtunut.

Della-kissa oli juuri synnyttänyt kolme kissanpentua…

… ja se oli käynyt hakemassa myös ankanpoikaset hellään hoivaansa.

Ankat jopa imivät sen nisistä maitoa.

Kissanpennut kasvoivat kovaa vauhtia…

… mutta niin kasvoivat ankatkin.

Kuvat: Kuvakaappaukset videolta

Aika suloinen perhe:

Tällaisia söpöjä simpukkakynttilöitä jokainen haluaa koristeeksi kotiinsa. Kaikista parasta on se, että nämä on todella helppo tehdä. Tarvitaan vain simpukankuoria, kultaista spraymaalia, kuumaliimaa, sekä ihan tavallisia tuikkukynttilöitä.

Varmasti jokainen on joskus ulkomaanreissulla kerännyt simpukankuoria rannalta ja tuonut ne kotiinsa. Jos ne lojuvat vielä kaapinpohjalla, niin viimeistään nyt ne on hyvä kaivaa sieltä esiin! Simpukankuoria saa myös ostaa kaupoista.

Simpukankuori maalataan kultaisella spraymaalilla. Tai tietysti jokainen voi maalata kuoren ihan sen väriseksi, kuin itse haluaa. Tuikusta otetaan sydänlanka irti, ja liimataan se simpukankuoreen. Tuikun steariini sulatetaan ja kaadetaan simpukkaan.

Näin helposti syntyy simpukankuorikynttilät. Nämä sopivat koristeeksi omaan asuntoon, tai niitä voi vaikka antaa lahjaksi!

Amira Willighagen tuli tunnetuksi Holland’s Got Talent -ohjelmasta vuonna 2013, kun hän hämmästytti uskomattomalla lauluäänellään. Oopperaa laulava Willighagen sai ylivoimaisesti eniten ääniä ja voitti koko kilpailun.

Tässä hän on nyt vuoden jälkeen Talent-kilpailusta. 10-vuotias tyttö saa vieläkin yleisön itkemään, vaikka kaikki tietävät hänen uskomattomat lahjansa. Videolla hän laulaa tunnetun ”O Mio Babbino Caro” -kappaleen.

Unohda kuorimaveitset. Tämä vinkki opettaa, miten voit kuoria monta perunaa alle puolessa minuutissa.

Idea on yksinkertainen. Ota käteen raaka peruna ja veitsi, jonka avulla ikään kuin halkaiset kuoren kahtia liu’uttamalla veistä perunan ympäri. Toista sama kaikille perunoille ja heitä ne sitten kuumaan veteen kattilaan. Kun perunat ovat kypsiä, täytä kattila kylmällä vedellä, jotta pystyt nappaamaan perunan käteen. Sitten vain vedä kuori pois.

Japanilainen valokuvaaja Miki Asai ottaa aivan käsittämättömän upeita lähikuvia vedestä, eläimistä ja kukista. Miki käyttää kuvauksessa apuna makrolinssiä, jonka kautta hän paljastaa maailmasta jotain, mitä ei ihmissilmällä muuten pysty erottamaan.

Tässä 22 kuvaa luonnon kauneudesta.

1.

© Miki Asai

2.

© Miki Asai

3.

© Miki Asai

4.

© Miki Asai

5.

© Miki Asai

6.

© Miki Asai

7.

© Miki Asai

8.

© Miki Asai

9.

© Miki Asai

10.

© Miki Asai

11.

© Miki Asai

12.

© Miki Asai

13.

© Miki Asai

14.

© Miki Asai

15.

© Miki Asai

16.

© Miki Asai

17.

© Miki Asai

18.

© Miki Asai

19.

© Miki Asai

20.

© Miki Asai

21.

© Miki Asai

22.

© Miki Asai

Lähde: Miki Asai