Kun poliisin pysäytysvalot vilkkuvat taustapeilissä, niin harvemmin se kenestäkään kivalta tuntuu. Pieni kuumottava tunne valtaa koko kehon viimeistään siinä vaiheessa, kun sinipukuinen mies löntystää varmana autoasi kohti. Muutamassa sekunnissa käyt läpi kaikki mahdolliset asiat, että mitä mahdoit tehdä väärin ja miten sinua nyt rangaistaan.

Yhdysvalloissa, Massachusettsin osavaltiossa, poliisipäällikkö Steve Bukala oli kyllästynyt siihen, että ihmisillä on negatiivinen kuva poliiseista. Eiväthän he mitään pahaa halua – päinvastoin. Poliisipäällikkö halusi muuttaa ihmisten käsitystä heistä positiivisempaan suuntaan ja jakaa hieman joulumieltä niille, ketkä joutuvat poliisin pysäyttämäksi.

Poliisi kyseli pysäyttämiltään ihmisiltä, ovatko he aloittaneet jo jouluostokset. ”Taikatonttutiimi” oli radiopuhelimen toisessa päässä vastaanottamassa ihmisten lahjatoiveita. Tuskin he kuitenkaan osasivat aavistaa, että heidän sanelemansa lahjatoiveet oikeasti toteutuvat. Tonttutiimi oli nimittäin viereisessä kaupassa valmiina shoppailemaan kaiken sen, mitä ihmiset toivovat.

Muista, että seuraavan kerran kun joudut poliisin pysäyttämäksi, niin ei se välttämättä niin huono juttu ole!

Äiti yrittää saada unta, mutta vierellä on pieni herätyskello, joka on sitä mieltä, että nyt ei mitään unia hei. Lapsi yrittää kaikin keinoin viihdyttää itseään, kun äiti pötköttelee – ja onnistuu siinä varsin hyvin toisin kuin äidin unen saaminen.

Tämä on ihan selvä juttu. Reipas weimarinseisoja laittaa itselleen aamupalaa tuossa ihan täydessä tohinassa. Se valitsee (tietysti) parhaat herkut jääkaapista ja asettelee ne huolellisesti lattialle. Kun homma on valmis, koira poistuu tyytyväisenä keittiöstä. Jääkaapin ovi nyt vähän jää auki, mutta semmoista voi sattua kenelle tahansa.

Pieni kaksivuotias Peter-poika tykkää golfista todella paljon, ja hän on siinä jo nyt kohtuullisen hyvä. Mutta kun pallo menee ohi, niin samalla menee ohi myös rauhallinen ja keskittynyt käytös. Ja hermot. Mutta se on ihan normaalia. Jokainen golfia pelannut tai minigolf-radoilla puttaillut tietää tämän tunteen.

Porukka lahjakkaita suunnittelijaopiskelijoita on kehittänyt hauskan keksinnön, mikä on tullut Saksassa nyt ihan käyttöön asti. Nimittäin Pong-pelin, joka viihdyttää punaisissa valoissa seisovia jalankulkijoita. Kun valo vaihtuu punaiseksi, voi tappaa aikaa pelaten tuntemattoman vastustajan kanssa, joka seisoo samoissa valoissa toisella puolella tietä.