Tästä mummosta voisi jokainen ottaa mallia. Nimittäin tämä video todistaa jälleen sen, että ikä ei ole este harrastuksille – ei edes tällaiselle, jossa hiki lentää ja kapula laulaa. Mary-mummo on tunnettu rumpalitaidoistaan, jotka hiljentävät kyllä jokaisen kuulijan hetkeksi. Hän paukuttaa kapulaa ja pyörittelee niitä sormissaan erittäin taitavasti. Todella mahtavaa!

Tällä videolla näkyy täydellisesti se, mitä on elämästä nauttiminen ja hetkessä eläminen. Nuori poika kuulee uima-altaalla lempikappaleensa eikä todellakaan pysy paikallaan. Poika alkaa tanssia niin, että koko allasväki kääntyy katsomaan hänen letkeää ja iloista menoaan. Eikä mistään häpeilystä näy häivääkään. Loistavaa!

Tämä veikeä kirjanpidike näyttää siltä kuin supersankari pitelisi kirjoja pystyssä hyllyssä. Pidikkeen on suunnitellut israelilainen suunnittelutoimisto Artori Design.

Vaikka supersankarit pystyvätkin ihmetekoihin, tämän kaverin salaisuus on magneetti, joka tönöttää pystyssä kirjan sisällä ja auttaa pitämään kirjat pystyssä. Mutta sitähän ei tarvitse muille kertoa…

Tämmöinen sankari saa kirjahyllynkin näyttämään superilta.

Kaveri kannattelee kirjoja tarvittaessa myös alapuolelta.

Juju piilee tässä.

Kerrassaan nerokasta!

Lähde: Artori Design
Via My Modern Met

Kehon koristelu tatuoinnein on onneksi nykypäivänä jo paljon hyväksyttävämpää kuin mitä se on joskus ollut.

Tähän on koottu 30 hauskaa tatuointia, jotka eivät pelkästään ole kauniita vaan myös erittäin luovalla tavalla sijoitettu kehoon. Yhdellä on kädessään kamera, toisella kaukoputki ja kolmannella taas jalassaan piirustustehtävä. Nerokasta!

1.

Lähde

2.

Lähde

3.

Lähde

4.

Lähde

5.

Lähde

6.

Lähde

7.

Lähde

8.

Lähde

9.

Lähde

10.

Lähde

11.

Lähde

12.

Lähde

13.

Lähde

14.

Lähde

15.

Lähde

16.

Lähde

17.

Lähde

18.

Lähde

19.

Lähde

20.

Lähde

21.

Lähde

22.

Lähde

23.

Lähde

24.

Lähde

25.

Lähde

26.

Lähde

27.

Lähde

28.

Lähde

29.

Lähde

30.

Lähde

Via Bored Panda

Vuonna 1998 taiteilija Dave Devries vietti Jersey Shoressa perheensä kanssa lomaa. Hänellä oli mukanaan piirustusvihko, jonka hänen sisarentyttärensä oli luonnostellut täyteen omia piirustuksiaan. Dave tuijotti kuvia kiinnostuneena ja alkoi tuumailla, miltä lapsen tekemät kuvat näyttäisivät, jos ne värittäisi.

Tästä ajatuksesta syntyi Devriesin kirja The Monster Engine (2005) – teos, jossa lasten piirtämät monsterit heräävät henkiin.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

Tutustu taiteilijan muihin töihin osoitteesta: www.davedevries.com

Linkki Daven Facebook-sivulle: facebook.com/TheMonsterEngine.DaveDeVries