Tällä Venäjällä sijaitsevalla tiellä ei todellakaan kannata seurata kaistamerkintää autoillessa. Se mutkittelee nimittäin enemmän kuin meanderoiva joki. Välillä kaistaviivoja on kaksi ja välillä se häviää kokonaan näkyvistä. Ehkäpä tiemerkintätyöntekijällä on ollut piilopullo mukana tai sitten muuten vain huono päivä. Se jääköön arvoitukseksi.

Hellyyden ja rakkauden osoittaminen toiselle on tärkeää jokaisessa parisuhteessa. Eikä sitä sovi unohtaa kiireen keskellä, varsinkaan silloin, kun perheessä on lapsia, jotka oppivat vanhemmiltaan läheisyyden merkityksen.

Videolla isä suukottelee äitiä ja joka kerta, kun näin tapahtuu, antaa myös lapsi suukon äidille (isäkin saa yhden).

 

Veljekset Austin, Connor sekä Trevor Bartz asuvat Minnesotassa. He ovat tehneet joka vuosi etupihalleen lumiveistoksen jo neljän vuoden ajan. Yhteen työhön kuluu reippaasti yli 300 tuntia. Kun omalta pihalta loppuu lumi, niin he siirtyvät naapureiden pihoille. Tosin, naapurit ovat tästä varmasti kovin iloisia, kun pojat tulevat kolaamaan lumet pihalta heidän puolestaan.

2012

2013

2014

2015

Lähde: Facebook

Päivällä näyttää siltä, että huoneessa on vain vaaleat seinät. Kun katsoo tarkkaan, saattaa seinässä hahmottaa jotain kuvioita. Mutta vasta kun valot sammuvat, paljastavat nämä huoneet salaisuuden, jotka ne valoisalla kätkevät sisäänsä.

Näitä upeita kuvioita maalaa kolmekymppinen unkarilainen taiteilija Bogi Fabian. Aivan mieletön idea!

Lähde: Bogi Fabian / Facebook

Via Bored Panda

Kyllä sen itsekin muistaa, että kun oli pieni, isä ja äiti olivat maailman parhaita taikureita. Jotenkin kummasti se pieni lelu hävisi aina ja löytyi milloin oman korvan takaa, milloin kaverin korvan.

Tämäkin isä tekee sen ihan perinteisen tempun. Lapsi hämmentyy suuresti, kun lelu katoaa isän mahaan ja tulee sieltä sitten yskäisyn mukana takaisin.