Myönnetään, me kaikki nukumme aivan liian vähän ja erityisesti pienten lasten vanhemmat ovat riskiryhmässä. Eräs kuntosali Iso-Britanniassa päätti tarttua tilaisuuteen. Se tarjoaa asiakkailleen vartin verryttelyn päätteeksi ”Napercise” -treeniä. Käytännössä se tarkoittaa 45 minuuttia päiväunia, pehmeässä ja mukavassa sängyssä!

Maksaisitko sinä unitreenistä?

Nykyään kaikilla on kännyköissään kamerat ja sitä myöten tulee valokuvattua todella paljon. Yksi tapa on pyytää kavereitaan tai kumppaneitaan kuvaamaan itseään. Tällä videolla näemme konkreettisesti, miten raivostuttavaa usein ihmisten kuvaaminen on, kun he ovat sitä pyytäneet. Video on kuvattu julkkisten suosimalla Coachella-festarilla, jossa erityisen tärkeää on kameralle esiintyminen. Huomaa miehen erinomaiset poseeraukset!

Jaa tämä kaverillesi, joka aina pyytää kuvaamaan itseään!

https://www.youtube.com/watch?v=dhsHUPW2uT8

Eläinrakkaat ihmiset välittävät karvaisista tovereistaan niin paljon, että he saattavat tehdä mitä erikoisimpia asioita niiden eteen. Jokainen meistä on joskus pienenä tehnyt salaa asioita, joista äiti ei välttämättä ole ollut kovinkaan iloinen. Tällä videolla saamme kuulla 5-vuotiaan tytön selityksen sille, miksi vasikka oli yhtäkkiä joutunut sisätiloihin.

Äiti kysyy tyttäreltään, kuinka kaikki on tapahtunut ja saamme kuulla yllättävän suloisen selityksen koko tilanteelle. Videota katsoessa on vaikea olla hymyilemättä!

Bonsai tarkoittaa ruukussa kasvatettua puuta. Yleensä pienten bonsaipuiden on tarkoitus muistuttaa muodoltaan suurta ja täysikasvuista puuta, mikä tekeekin lajista haastavan ja kärsivällisyyttä vaativan. Bonsaipuita voi kasvattaa lähes mistä vain puusta ja Suomessa esimerkiksi männyt ja koivut sopivat tähän tarkoitukseen erinomaisesti.

Videolla näemme, kun GrahamWPotter muokaa löytämänsä euroopanmarjakuusen uuteen uskoon. Prosessi on monimutkainen ja se vaatii tarkkuutta. Lopputulosta katsoessa, voimme kuitenkin todeta, että lahonneen rungon alta paljastui upea kokonaisuus!

Lopuksi mies vielä trimmaa puunoksat ja kiertää rautalankaa niiden ympärille, jotta ne kasvaisivat sivuille, eivätkä ylöspäin.

https://www.youtube.com/watch?v=vt52abVVpVo

Talent -ohjelmissa onnistuminen vaatii kovaa paineensietokykyä. Hyvin harjoiteltu esitys saattaa mennä liian jännityksen vuoksi pilalle, kun sadattuhannet tai jopa miljoonat ihmiset katselevat esiintyjää televisiosta — niin ei kuitenkaan tällä kertaa onneksi käynyt!

Tanssijapari osoittaa meille sen, kuinka paljon tunnetta voi mahtua yhteen lyhyeen tanssiesitykseen. Esitykseen on lisätty myös äärimmäisen akrobaattisia liikkeitä, jotka tuovat mukavan vivahteen tähän tunteikkaaseen tanssiin.

Katso video alapuolelta ja jaa se ystävillesi!