Emme voi käsittää sitä, millainen ihminen pystyy olemaan niin julma, että se hylkää rakkaan lemmikkinsä kadulle oman onnensa nojaan. Koirasta tulisi pitää aina huolta sen jälkeen, kun sen on hankkinut, eivätkä tekosyyt kelpaa selityksiksi.

Koiralle löytyy aina miljoonia parempia vaihtoehtoja kuin kadulle jättäminen, mikäli henkilö huomaa, että ei pystykään enää huolehtimaan eläimestään.

Haluamme varoittaa herkimpiä katsojia etukäteen, sillä videon alussa kuvattu koiranpentu on erittäin huonossa kunnossa. Voimme kuitenkin piristää sinua sillä, että pentu saatiin pelastettua ja muutamassa viikossa se näytti jo huomattavasti paremmalta.

Koiran hylkäämisen ei tulisi olla missään vaiheessa vaihtoehto — Jaa tämä artikkeli, mikäli olet kanssamme samaa mieltä!

Eläimet osaavat olla niin ihania ja suloisia, mutta tietyissä tilanteissa myös äärimmäisen katalia ja ovelia. Pöllöjä kutsutaan usein viisaiksi linnuiksi, sillä niiden ulkonäkö saattaisi hieman muistuttaakin silmälasipäistä professoria.

Alla olevalla videolla näet aluksi kaksi aurinkoisesta päivästä nauttivaa pöllöä. Toisella linnulla on kuitenkin katalat kujeet mielessä, sillä se aikoo pilata ystävänsä päivän ja lähteä tämän jälkeen karkuun.

Koko ei aina ratkaise tappeluiden voittajaa, sillä sisulla ja vahvalla itsetunnolla pääsee usein pitkälle. Me kaikki tiedämme, kuinka äidit suojelevat jälkipolveaan tiukan paikan tullen. Ei ole olemassa sellaista vastustajaa, jonka annettaisiin satuttaa omia lapsia.

Videolla näemme, kuinka suuri koira huomaa katukivetyksen vieressä pienen kissanpennun. Koira päättää tämän jälkeen ottaa kissanpennun suuhunsa, jolloin vihainen äitikissa puuttuu peliin.

Koira joutuu katumaan tekoaan välittömästi ja se luikkii omistajansa kanssa karkuun.

Ontariolainen eläinten suojakoti Etobicoke Humane Society sai kokea ihanan yllätyksen huonekalujätti Ikealta. Ennen kissat nukkuivat kylmällä lattialla, mutta nyt Ikean lahjoituksen ansiosta ne saavat levätä pienissä nukensängyissä.

Suojakoti sai myös 300 dollaria talon eläinten hyvinvoinnin edistämiseen. Ikea ei varsinaisesti myy eläimiin liittyviä tuotteita, mutta uskolliset asiakkaat ovat tajunneet heidän Duktig-sarjan nukensänkyjen olevan täydellisiä karvaisille ystävilleen.

Lähde: Bored Panda

Koirat ovat pääasiallisesti äärimmäisen kilttejä eläimiä, mutta niidenkin sisällä piilee pimeä puoli, joka astuu esiin usein vasta silloin, kun omistaja ei ole kotona. Mies oli ihmetellyt, miksi hänen tavaransa olivat työpäivän jälkeen sekaisin erityisesti keittiössä. Mysteeri selvisi nopeasti sen jälkeen, kun hän oli asentanut piilokameran keittiöönsä.

Herkkuja rakastavalle koiralle oli iskenyt himo saada ruokaa keittiöstä. Valitettavasti omistaja oli kuitenkin piilottanut kaikki ruoat kaappeihin, jotta koira ei löytäisi niitä. Kekseliäs eläin ei kuitenkaan menettänyt toivoaan, sillä se käytti avukseen keittiön ruokatuoleja.