Jotkin ihmiset ovat käsittämättömän taitavia luomaan arkipäiväisistä asioista uskomattomia kokonaisuuksia.

Jeffrey Michael Samudosky on tästä erinomainen esimerkki. Hän osaa muovailla puunrungoista mielettömiä veistoksia.

Millä hän tekee sen?

Moottorisahalla. Jeffrey muovailee puisia veistoksia käyttäen apunaan vain moottorisahaa ja lopputulos on kerta kaikkiaan upea. Voit katsoa alla olevalta videolta, kun mies veistelee valtavasta puunrungosta mustekalan.

Tulet varmasti yllättymään upeasta lopputuloksesta!

Naapureiden välille syntyy väistämättä eripuraa mikäli asioista ei vain yksinkertaisesti päästä yhteisymmärrykseen. Yksi klassisista esimerkeistä on auton pysäköiminen paikkaan, jossa se aiheuttaa ongelmia jollekin osapuolelle.

Strongman -kilpailuihin osallistunut mies oli huomannut riidan, jonka vuoksi hän päätti ottaa oikeuden omiin käsiinsä. Hän päätti siirtää auton, joka oli kadulle haluavan mummelin edessä.

Hakan Acar on kerännyt mainetta ”turkkilaisena hulkkina”, ja tällä kertaa hän sai hyvää voimaharjoittelua erikoisessa tilanteessa.

23-vuotias voimamies kertoo, että hänen tätinsä, Abu Mustafa, oli jo kuukausien ajan kamppaillut naapureiden kanssa väärin pysäköidyn auton vuoksi.

Abi sai kuitenkin tilanteeseensa apua, kun Hakan päätti siirtää naapurin auton pois edestä.

Voit katsoa videon alapuolelta:

Taitoluistelu on laji, joka vaatii erinomaista kuntoa, tasapainoa ja kehonhallintaa. Siksi laji onkin hyvä aloittaa mahdollisimman nuorena, jotta lapsi pysyy kehityksen mukana olettaen, että hän haluu mahdollisesti kisailla vanhemmalla iällä. Tärkeintä on kuitenkin muistaa se, että harrastuksen tulee olla lapsen mielestä hauskaa.

Tällä videolla emme näe vanhaa tai edes nuorta esiintyjää, sillä tämä tyttö on vasta 3-vuotias! Nuori tyttö on elävä todiste siitä, että ikä on vain numero. Olen melko varma, että nuorukainen tulee etenemään vielä pitkälle jo hienosti alkaneella urallaan.

En ihmettele lainkaan miksi videota on katsottu yli 23 miljoonaa kertaa.

Katso alapuolelta esiintymisestä kuvattu videopätkä:

Nykyään keisarileikkaus on turvallinen vaihtoehto tapauksissa, joissa alatiesynnytys synnytys aiheuttaa liikaa riskitekijöitä.

Tällaista keisarileikkausta en ollut kuitenkaan nähnyt koskaan aikaisemmin. Sitä kutsutaankin ”luonnolliseksi keisarileikkaukseksi”, sillä vauva putkahtaa ulos itse ulos vatsasta.

Luonnollinen keisarileikkaus on parempi vaihtoehto äidille ja lapselle. Sen suorittamiseen tarvitaan huomattavasti pienempi leikkausviilto, eikä vauvaa tarvitse ”repiä” ulos vatsasta.

Voit katsoa videolta, kuinka synnytys tapahtuu tällä suhteellisen uudella menetelmällä.

Varoitus: video sisältää voimakkaita kuvia.

Prinssi Harry on miljoonien naisten unelmien poikamies, joka näyttäisi olevan myös maanläheinen ja humoristinen herrasmies. Prinssi oli katsomassa Torontossa järjestettyä urheilutapahtumaa ja hän oli tällä kertaa halunnut mennä paikan päälle aivan kuten kuka tahansa kansalainen.

Prinssi joutui nopeasti uhriksi, kun varas vei häneltä popkorneja. Prinssin reaktio oli kuitenkin kaikkea muuta kuin vihainen ja nyt tapahtumasta tallentunut video leviää netistä.

Jo ennestään suosittu prinssi on nyt vielä suositumpi ja joudun itsekin myöntämään, että saatan olla hieman ihastunut. Lasta sylissään pitänyt äiti sai tästä tarinan, jonka hän voi kertoa vielä kymmenienkin vuosien päästä ylpeänä.

Voit katsoa videon alapuolelta: