Venäjän liikenteessä taas sattuu ja tapahtuu. Kuorma-autosta lähti kesken ajon vasemmanpuoleiset etu-, ja takarenkaat, jotka osuivat vastaan tulevan auton keulaan. Tämän jälkeen renkaat jatkoivat pomppimista ja osuivat lopulta rekan takana ajaneen auton tuulilasiin. Auton kojelautakamera tallensi vaarallisen näköiset tapahtumat kameralle, ja onneksi tässäkin tapauksessa oli onni onnettomuudessa!

Golfpallot näyttävät ulkopäin kaikki samanlaisilta, mutta todellisuudessa pallojen rakenteessa on runsaasti eroja. Opettaja James Friedman halusi tutkia pallojen sisältöjä leikkaamalla niitä halki.

Tulos oli yllättävä, sillä pallojen sisältä löytyi mitä ihmeellisimpiä kuvioita ja materiaaleja:

1.

inside of golf balls cross sections james friedman (2)

2.

inside of golf balls cross sections james friedman (5)

3.

inside of golf balls cross sections james friedman (6)

4.

inside of golf balls cross sections james friedman (8)

5.

inside of golf balls cross sections james friedman (7)

6.

inside of golf balls cross sections james friedman (9)

7.

inside of golf balls cross sections james friedman (3)

8.

inside of golf balls cross sections james friedman (4)

9.

inside of golf balls cross sections james friedman (10)

10.

inside of golf balls cross sections james friedman (11)

Lähde: Twistersifter

Kuvaaja: JAMES FRIEDMAN

Kultaisetnoutajat ovat erittäin lojaaleja koiria, jotka mielellään palvelevat omistajaansa. Videolla koira juoksentelee ympäri jokea ja saa pyydystettyä valtavan lohen.

Omistajan tulisi olla ylpeä näin lahjakkaasta koirasta, joka nappaa kalan muutamassa minuutissa joesta!

Monia laitteita voi tuunailla erittäin tehokkaiksi jos vain jaksaa käyttää niihin aikaa ja rahaa. Viime viikolla uutisoimme ruohonleikkurista, joka kulkee yli 200 kilometriä tunnissa.

Tämä sähköpyörätuoli on ehkä kaikista äärimmäisin tapaus, sillä se voittaa viivalla Nissan Skylinen mennen tullen. Turvallisuus on kyseisellä ajoneuvolla ajaessa kuitenkin aivan toinen seikka.

Monet isät osaavat yllättää lapsensa taidoilla, joista ei ole ennen puhuttu. Tämä isä vetää uskomaton räppisetin, jossa monella ammattilaisellakin saattaisi olla vaikeuksia.

Poika oli myös perinyt isänsä taidot, sillä lopussa kuulemme hänenkin laulua. Moni poika olisi varmasti erittäin ylpeä täällaisesta isästä!