Lukeminen on mainio harrastus, mutta oletko koskaan nähnyt näin montaa miestä uppoutuneena hyvän kirjan pariin? Tämä Instagram-tili on pyhitetty kuumille kundeille, jotka ovat juuri lukemassa. Katso alta kaksitoista täydellistä kuvaa ja jaa älykkyyden ilosanomaa eteenpäin!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

On olemassa ihmisiä, joiden kengät eivät koskaan likaannu. Jos kuitenkin kuulut siihen toiseen ryhmään, jonka valkoiset tennarit ovat ensimmäisen käyttökerran jälkeen jo hieman mustuneet, tämä neuvo on sinulle.

Saat kengistäsi taas valkoisen puhtaat kun sekoitat etikkaa ja ruokasoodaa keskenään lasikulhossa. Käytä hammasharjaa seoksen levittämiseen likaisiin kohtiin. Anna tennareiden levätä puoli tuntia ja huuhtele ne runsaalla vedellä kauttaaltaan.

Kuivuttuaan kengät hohtavat taas valkoisina!

Lähde: Brightside

Pajassa ei käsiteltykään ihan mitä tahansa tossuja, vaan maailmankuuluja Minna Parikan pupunkorvakenkiä. Katso videolta, miten luovia lapset osasivat olla!

Oletko koskaan miettinyt, kuinka monta muroa saa pinottua nukkuvan vauvan kasvoille? Isillä on Instagramissa käynnissä supersuloinen haaste, jossa tätä yritetään. Onneksi kaikessa ei tarvitse aina olla sen suurempaa syvällistä merkitystä, vaan tällainen pieni hassuttelu saa hymyn huulille hetkessä.

 

 

 

I’m pretty into this dad thing. #cheeriochallenge

A photo posted by Sierra Hartman (@sierra.hartman) on

 

Successfully did the #cheeriochallenge 11 high. Got any more brain busters

A photo posted by Chris Raetz (@ninjaraetz) on

 

 

Practicing the #cheeriochallenge with @molly._.121

A photo posted by ??? (@threegirlsmeandgigi) on

 

Koirat ovat erittäin tunnollisia eläimiä ja ne usein ottavat myös muut perheenjäsenet huomioon, varsinkin jos kyseessä on pelottava kissa. Videolla pitbull ei meinaa millään uskaltaa kävellä omistajansa luokse, sillä kissa nukkuu koiran kulkuväylän vieressä.

Koira hoitaa tilanteen kuitenkin mallikkaasti, sillä se hiipii nukkuvan kissan ohi ja pääsee lopulta turvaan omistajansa luokse.

Evästevalinnat