Alaskaa hellii lämpö ja aurinko. Tästä syystä hirviemo ja sen kaksi vasaa käyskentelivät Candice Helmin omakotitalon pihalla. Ne näyttivät etsivän viilennystä. Noita upeita otuksia ikkunasta kurkkiva Candice keksi heti, mitä tehdä. Hän käynnisti pihalla olevat sadettimet. Sen sijaan, että hirvet olisivat säikähtäneet tätä, ne ilahtuivat suuresti viileästä pirskahtelevasta vedestä. Vasat pomppivat onnessaan sadettimen yli ja lopulta emokin vähän innostuu.

Ei sanota turhaan, että eläimet lievittävät stressiä, ja ne toimivat terapeutteina. Koska eläimet osaavat elää hetkessä, ne saavat ihmisen unohtamaan hetkeksi kaikki ne murheet ja huolet, joita maailma heittää välillä niskaan.

Tämän tempauksen tarkoituksena oli stressin lievitys – kissanpentujen avulla. Ihmisiä pyydettiin istumaan lasikoppiin ja sitten seinästä alkoi pompsahdella pieniä kissanpentuja. Kukaan ei voi olla hymyilemättä tämän jälkeen.

Tässä on video, joka saa varmasti hymyn huulille. Nimittäin ei ole mitään ihanampaa kuin elämänsä alkutaipaleella olevat pikkuiset ja pörröiset eläimet, jotka taapertavat iloisena menemään. Tällä videolla vipeltää suloisia mäyräkoiranpentuja. Ne tekevät kaikkensa, jotta saisivat videokameran kiinni. Pennut juoksevat kameran perässä ja yrittävät huitoa tassuillaan vimmatusti, jotta saisivat vähän kopaistua tuota otoa esinettä. Mutta eihän se oikein onnistu.

Yleisö hiljenee odottamaan, mitä seuraavaksi on luvassa. Kyseessä on Moskovan koiranäyttely, ja estraadille kävelee esiintymään nainen ja hänen koiransa. Koira käy makaamaan maahan, ja nainen niia sen merkiksi, että show voi alkaa. He molemmat ovat valmiita. Kun musiikki pärähtää käyntiin, naisesta tulee soittorasian nukke ja koirasta hänen tanssikaverinsa. Yhdessä he vetävät esityksen, jonka harjoittelu on vaatinut älyttömän paljon treenausta. Mutta tulos on kyllä kaiken sen arvoinen!

Muistatteko vielä artikkelin 5-vuotiaasta autistitytöstä, joka maalaa todella upeasti? Joku saattoikin huomata kuvissa seikkailevan kissan, jonka on nyt aika saada huomiota osakseen. Kissa on nimittäin paljon enemmän kuin pelkkä lemmikki.

Thula on 1-vuotias kissa, joka on rodultaan maine coon. Se on ollut Iriksellä ihan pennusta asti. Se toimii autistitytölle terapiakissana ja touhuaa Iriksen kanssa aina kaikkea kivaa. Ihan sama minne tyttö meneekin, tai mitä hän ikinä tekeekin, kissa haluaa olla aina mukana kaikessa. Thula tulee jopa kylpyyn mukaan. Tämä merkitsee Irikselle paljon – kissa on hänen paras ystävänsä.

Ystävykset touhuamassa.

Kuvista huokuu rakkaus ja välittäminen.

Molemmat ovat yhtä tärkeitä toisilleen.

On onni, että nämä kaksi ovat löytäneet toisensa, sillä Iris ei nimittäin huolinut terapiaeläimeksi ihan ketä vaan.

Molemmat tutkailevat maailmaa yhtä kiinnostuneena.

Ihanat ystävät.

Katso Iriksen upeita maalauksia tästä!

Lähde: Facebook